BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 7, 2010

+ UBAT JERAWAT DAN "SELUAR" +



penawar jerawat yang paling mustajab
semua produk yang ada kat pasaran belum tentu boleh saing benda ini
sumpah, aku jamin
sebab benda ini langsung tak melibatkan kos
langsung tak bagi kesan jangka panjang
untuk awet muda katanya

aku paparkan kes untuk mereka yang bujang
yang sudah kawen, ada ubat lain
nak gtau juga ke?
muahahahaha.. teeeetttt...
yang ini terbukti berkesan sebab akak ni
yang byk jerawat, terus jd awet muda
muka licin, macam anak dara
sumpah laki tak cari lain

untuk yang bujang
guna la seluar dalam anda
amalkan setiap hari
make sure, seluar tu bukan yang 'kotor'
selepas basuh, lap pada muka
ala-ala kapas gitu
muahahahaha

sumber ~ dari mereka yang telah amalkannya..





6 comments:

nanad said...

biar betik ?

a d r e y n i e e l i s y a said...

aku prnh dgr gak ni...
tp x plak try...

mcm x sggup...

f_aRa_aINa989 said...

pernah dgr org ckp buat macam ni jugak..errkkk

cik nurul hafizah shuib said...

kalau kaw nak muka kemerah-merahan cam aku(haha,perasan)....basuh pad tuh bersih2,pastuh lap kat muka....pastikan bersih!

Luffy said...

erkkk..betoi ka ni?? haha

Atika Natasha said...

aaa...ika pnah dng0..tapi rsa nya mcm tk pmpan jer time kdatangan haid..
ni ptua mkcik ika bg..tp tak pnah lak try