BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 21, 2009

+ KAU DAN AKU +

Salam 1 Malaysia...

hehehe.. promote n sokong progrm 1 M'sia..
pagi2 buta, celik je mata, terus ngadap laptop,
sronok sgt tgok bloggers lain aktif and aktif..
hehehe... sure korang pn bosan n xde keja cm aku kn..
hahaha.. sedap2 je wt assumption kn.. xpe la, aku just estimate
apa yg korang rasa, sebab kita serupa MINAT.. lain mak ayah ok..??
[abaikan penggunaan bhs yg slh, spm dlu A2 je.. ]

kwn2 kt ym x ramai pn yg on.. npe ek?? sbb diorg x bgun tido lg kot..
qada tido kn, sbb masing2 bru pas final exam.. *walhal dh 1 minggu abis*
hehehe.. suka2 je aku kutuk korang kn.. *gurau senda di pagi hari*..

entry ni sbb apa ek??

klu korang follow blog aku, ada yg dh tau kot.. tp, aku x prnh la plak gtau kt korang, ni kn plak nk publish utk umum.. so secret.. hehehe... k la, entry kali ni, tiba2 je aku rindu kt dia.. aku tau dia x rindu aku.. sbb smpai hr ni aku je tggu dia.. aku msg dia, dia xnk respon.. aku call dia pn, dia xnk respon.. td aku ym la dgn akak angkat aku, knal pn kt alam maya ni gk.. dulu mmg everyday contact akak ni, tp sbb mslh2 tertentu, ketika bersama dia, dunia aku indah biar pn tnpa shbt2 lain.. x la, sbnrnya, aku dh tukar no, bz stdy la~ kononye.. kn bru pas final, sume siaran radio aku x dgr, so, aku x tau la pe prkmbgn aktiviti kelab yg aku join ni.. akak tu pn briefing la sket2 psl program tu.. insyALLAH, de rezeki, aku join la..
tiba2 je....
akak cun tu nk out dh.. sbb dia guna laptop org lain..

kak cun : ok la syg, akak guna laptop F**Z** ni..
sha : F**Z** de kt umah akak ke??
mfy tu ke??
kak cun : yup..
k la adik, akak out dulu..
salam...

[lebih kurang cm2 la td, aku pn igt2 lupa je bila akak cun tu sebut nama org tu..]

siapakah dia?? dia adalah dia.. dia la insan yg membuatkan aku tutup pintu hatiku utk korang.. hehehe.. jiwang plak.. dia la KWN TERBAIK, yg prnh membina hrpn cinta dgn aku.. Oooppss.. ni la hakikat, even aku tau dia x pndang aku lg, tp aku rasa adil klu aku post entry ni, untuk dia tau, aku TUNGGU dia.. migrain girl akan jd mereng sbb dia.. time aku sakit dulu, dia selalu nasihat aku.. dia tggu smpai aku tido.. normal la, kpd penghidap penyakit migraine, korang je tau cmne xleh tido kn klu migraine dtg menyerang cm ultramen.. hahaha.. mknanya, bukan la kitorg tido sama2.. aisehh.. dlu kitorg pkai line, tu yg bergayut 24 jam, even dh tido pn.. sbb free kn..

npe putus ek?? sbb dia igt aku curang kt dia kot.. normal la tu, ego laki tinggi.. sbb aku yg bersalah pd pndgn mata kamu, maaf kan aku ya.. klu kamu baca entry ni, aku coretkan utk kamu saje.. sbb aku xleh nk luahkn pd kamu.. gmbr ini untuk kamu..

********************************************************


[Hanya Tinggal Sejarah.. Adakah Sejarah Mungkin Berulang..??]

10 comments:

shareh89 said...

emm.. susahnya nak fhm entri kamu kali ni..
apa2 pon bersabar la ek

p3perak said...

Mr. Shareh89..

nothing to understand it..
only he know why i post..
hehehe...
dh ckup bersabar la ni..
thanks ya..

Mr. J @ pengerindu.com said...

gelap semacam je? .. huhuhu..

www.pengeRindu.com

[z@ck] said...

mari tubuhkan kelab single!
hehehe

eLLa said...

hurm..
bez tgk org laen aktif..
bosan2 mesti bce blog

p3perak said...

To Mr. J @ pengerindu.com:

apa yg gelap??
klu pic tu, x clear pn sbb tgkap curi2 dr belakang.. dh abis zoom tu..
hehehehe..

p3perak said...

To Zack:

Jom!! SINGLE IS BETTER.. COUPLE IS TROUBLE..
hahahaha...
kamu jd pengerusi k?

p3perak said...

To ELLA:

yup, suka tgok bloggers aktif, siap de wt gathering sesama lg.. mmg best..
ella, kamu student kt trgnu, kt mne tu ek??
klu kamu nk ajak g berfoya2 kt mydin, jgn lupa ajak kita k..

fndrocka said...

salam 1malaysia jugak..kau ni memang penyokong kuat kempen eh.bagus2.

p3perak said...

To fndrocka:

aku ini rakyat biasa sje..
kena la ikut apa yg najib ckp..
hehehe..
kamu sih, sokong atau ngak??