BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 10, 2010

+ Super Hiro Malaysia Jadi Modeling +


Salam perang dari Gaza

Gua sampaikan berita terkini dari Gaza

Kekejaman makin berleluasa

Siapakah dalang di sebalik permainan ini?

Mereka? Kamu? Dia?

Dari Fail Aduan Anak Gadis melaporkan

Ramai anak gadis dari M'sia berperang sesama mereka

Bukan kerana kezaliman Israel

Tetapi kerana ke-hensem-an Super Hiro

Minggu exam menjadi kucar kacir apabila semua warganegara M'sia hilang tumpuan

Exam hanya sehelai kertas putih yang ada tulisan

Hanya beberapa soalan mudah untuk di uji dari Prof

Kalau fail masih boleh repeat kata mereka la

Yang tunjang menjadi serabut

Akal semua tidak berfungsi lagi

Hilang segala kewarasan

Hanya kerana bloggers berhati suci sukar dicari

Semua hilang fokus

Masing-masing mahu bergelar bloggers tegar

Pelajaran tolak tepi dulu kata mereka di wall facebook gua

Bagi gadis-gadis ini, Super Hiro adalah pembunuh no. 1 M'sia

Kanser payudara bukan lagi penyakit yang ditakuti


akhirnya tergoda dgn taktik super hiro

Perlu ke salahkan gadis-gadis ini?

Siapa tergoda dan menggoda?

Bukan penggoda menjadi mangsa godaan


ada yang jeles?


sudah jelas bukan?


ada yang sanggup mengaku Super Hiro adalah my hero's

Super Hiro sudah menjadi pembunuh senyap

Sedikit demi sedikit ada yang terguris

Maka, gua berani membuat kesimpulan bahawa

Super Hiro adalah seorang pembunuh disegani

Tapi sayang dia hensem, patut dalam bidang modeling, bukan bidang pembunuhan

Nama pun Super Hiro yang digilai anak gadis M'sia dari Gaza

Cuma yang cun dan cute sahaja boleh buat appoinment sama beliau

Boleh hantar alamat umah lu orang ke sini Hiro





Hiro, gua dah jawab tag lu.. lu kira la words ini, kalau tak cukup 180, lu tambah la sendiri.. nanti gua upah kasi bantuan pernafasan sama lu..


8 comments:

hiro said...

erkk...ini perli ke apa. gua konfius.
sebab dah lama tak pergi kuliah dan makan sarapan.

tweety suwitt said...
This comment has been removed by the author.
bukan penggoda said...

pehhhh! killer entri beb!

gua rase mcm nak terjun anak tangga rumah gua skang jugak! x sanggup rasenye nk tgk alibi daripada blog sendiri dibahan! siot lu p3perak. nantikan pembalasannye. cis.

tweety suwitt said...

kesian hiro.
if p3 sempat baca what i posted earlier,
nak ulang skali lagi..
nice entry.. =)

bukan penggoda said...
This comment has been removed by the author.
::FAIZ FARISH:: said...

Lama tak singgah sini... maaf agak bz....

Miss ... said...

berd dah ada hiro dah ada aku punya ko tak mo wat ke puteriperak ekeke

hellioz said...

penat siyal gwa bace
gyahahahahhah~