BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 7, 2010

+ Mr. Jordan +


topup to ciCEPET yg cun


Sangat tak reti untuk start intro ayat bahasa melayu

Semenjak dua menjak terlibat dengan dunia praktikal

Bagus sangat ke bahasa asing?

Buku log kena tulis ayat English

Apa la sangat budak U nak disuruh tulis diari dalam English

Ohh.. very very simple la

Nak uji pun patutpatut la

Macam good good je bahasa diorang ini

Paksa la tulis dalam bahasa Arab ke?

Tulisan khat Jordan ke?

Baru la menguji iman sikit

Aku nak upah Ustak Berd ajar tulis

Aku tak kisah kalau kekasih Ustak Berd marah

Frodo, kau tak kisahkan aku pinjam pakwe kau kejap?

Aku nak guna taktik Hellioz

Masukkan syiling baru boleh ngajar

Budak Setan Mozilla ini pula buat hal

Sampai Jordan aku cari Ustak Berd

Tetiba Hiro gtau Ustak Berd ada kat M'sia

Ohh syg, sengajakan u nak buat surprise

Ustak Berd, aku nantikan kemunculan spek hitam kau

Sebelum aku bunuh diri kerana tak dapat buka blog kau

Ohh..kau memang kejam la Ustak Berd

1 minggu aku tak update blog kerana kau

Lu wat gua rindu bangat sama carutan lu..





MISI MEMBERI BANTUAN PERNAFASAN KEPADA USTAK BERD !!




10 comments:

hiro said...

rindu nampakk....kt kite punn tak komen g...nk komen kt USTAK pule..jeles2...ahaha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

erkkkk..
asal kau tak rindu aku??

Miss ... said...

berd kt msia??? huh sbb tu ke dia dah tutup blog?? wakaka

black_mel said...

wah...org terer ni..tulis bahasa siam pandai x?

p3perak said...

Hiro:

sila la jeles.. lu ada skandal, wa pon nak cari skandal..

Alvin:

sila on ym.. aku x abis soal siasat kau lg!!

Miss Biol:

berd balik M'sia.. sgt rindu kan.. nape dia delete eh??

Black_Mel:

tulis omputeh pon x lepas lg.. hehehe..

bukan penggoda said...

ohh. same. rindu same ustak berd. miahahahaha.

hiro said...

bantuan pernafasan..i neeed...ehee

hellioz said...

patutla ilang
gyahahahah~

p3perak said...

si penggoda:

lu pon minat dia ke?? hehe..

hiro:

nnt i kasi k.. hahaha..

hellioz:

lu tau kan berd mana??

dissertation thesis said...

I have been visiting various blogs for my dissertation research. I have found your blog to be quite useful. Keep updating your blog with valuable information... Regards