BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 22, 2010

+ Mati Cemburu +


Sangat sibuk kerana terpaksa memenuhi permintaan LHDN

30 Jun terpaksa bayar cukai dengan rela

Sebelum masuk dalam kotak penalti sebab bayar time nak corner bulan July

Bila dah penalti, sure gol punya sebab kena bayar double

Tapi kes ini lain

Ada yang masuk gol sebab jeles

Apa sangat la menatang jeles ini? Ahh.. tak faham

Sampai ada yang mati patah tengkuk

Kes ini jadi minggu lepas

Lelaki 1 putus cinta dengan Perempuan Cun

Makanya, Perempuan Cun bebas la nak date dengan sape2 pun

Dah nama ajal berdarah, bermula la episod tragis

Perempuan Cun pun berkasih sayang la dengan Lelaki 2

Satu hari semasa Perempuan Cun keluar date memadu asmara bersama Lelaki 2

Lelaki 1 pun follow la mereka dengan sebilah motor

Sampai di satu simpang, Lelaki 1 ini menolak motor yang dijadikan sebagai alat pengangkutan bagi Perempuan Cun dan Lelaki 2

Mangsa masing-masing meninggal dunia di tempat kejadian kerana patah tengkuk dan pendarahan yang banyak

Dari fail anak Perak, melaporkan masalah cinta remaja

Siasatan masih dijalankan dan saksi-saksi diminta memberi komen

Untuk siasatan seterusnya..




Mati mana lagi best?? Mati Syahid ke Mati Cemburu??





6 comments:

Skype Crew said...

ayt sha memang dalam r..hu3...

of cozla mati syahid..ruginyer mereka..

sarah shafie said...

ermm..mati mcm tu je kn??mmg better msti syahid la..

ciEk NiENa said...

manusia ni kuat cemburu.. pasni mesti ramai yg fobia nk kapel3 kalo penah kapel dengan si cemburu.. huhu

Miss ... said...

mati syahid rasanya hehe

fndrocka said...

pergh...remaja sekarang memang bodoh dalam bercinta

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

Khidhir said...

biasala..sehidup semati katakan..