BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 18, 2010

+ No Entry +

Kes 1:

Aku: Hello, uncle.. saya banci punya orang..

Uncle A: apa itu banci??

Aku: Uncle, u tengok itu iklan punya TV ka?? saya ini government m'sia punya orang la, uncle.. u usah takut.. saya bukan mau jual barang la uncle..

Uncle: Ayaaa.... tarak orang punya ini rumah..

Aku: Uncle, wait! saya cuma mau tau u punya nama dengan wife u saja..

Uncle: Wife? apa itu??
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kes 2:

Aku: Hello, aunty.. saya mau banci.. saya government m'sia punya orang..

Aunty: ok, sekejab..

dia pun blah, masuk rumah.. 5 minit aku tunggu.. dia keluar..

Aunty: Ini, ambillah.. tarak orang punya rumah.. saya jaga saja ini rumah..

Aku: Aunty, saya bukan minta derma punya orang la.. saya government punya orang, mau banci rumah u.. berapa itu duduk dalam ini punya rumah saja..

Aunty: Ohh..sory2, saya ingat u itu budak sekolah, kasi mintak derma..

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Kes 3:

Aku: Hello, sis.. saya mau banci sekejab..

Sis: Ohh.. ya, ya.. saya itu banci.. u mau tanya apa?

Aku: berapa ramai ini dalam duduk ini punya rumah?

Sis: 3 orang...

Aku: Ok, u kasi nama satu2, boleh?

Sis: Ok, boleh..

Aku: Ohh, thanks for giving full commitment to finish this task..

Sis: Eh, camne u jadi pembanci ini? berapa u dapat ma?

Aku: Sikit je sis, saya praktikal student.. tapi ini part time saja.. boleh la, RM 1,600 + RM 500 elaun perjalanan..

Sis: banyak ma.. camne u boleh dapat ma..? kenapa u tak ajak saya join ma?

bla....bla...bla... spe yang membanci dan terbanci.. konpius...
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kes 4:

Korang: Nak tak update?

Aku: Penat Ohh.. pas jadi akauntan, tukar uniform jd pembanci pula..

Korang: Yes! dah update..

Aku: Yes! dah baca kan? komen sekarang...

9 comments:

hiro said...

keh2...pengalaman berharga..

p3perak said...

hiro:

padahal perli! baik lu ngaku skrg!! hehehe

hiro said...

hii,,xla..bnyk dpt no pakwe?

p3perak said...

1 pakwe pun x dapat...

eliana_adnand said...

woo..mcm best jew... mcm2 ragam kn..hee

KERAK NASI said...

bagus2 jd pembanci...

Miss ... said...

best2 hahaha

Linglung said...

hahaha..sume dgn org cina je ke pengalaman pelik2 nie?

fndrocka said...

wahhh..masyukkk jugak jadi pembanci ni yerk...


apa itu wife?kehkehkhe