BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 26, 2010

+ Parasit Jalanan +

Uishh.. manusia sekarang, macam2 ragam.. atas jalan pun sempat.. jiwa memang parah.. kalu nak potong, pikir 2-3 kali kot sebab takut aku yang parah atas jalan.. atas motor sempat reply mesej awek.. tunggu la sampai rumah dulu, baring2 ngadap syiling rumah, suasana sunyi menghambat kalbu malam, tatkala rindu dan sayang makin bersemi, hati ini hanya diserah padamu, sayang.. nak jiwang pun boleh, tak ada hal.. ini buat hal atas jalan, bawa motor slow tahap babeng, motor kat belakang sound, dia macam siot je selamba badak..

bila kereta clear kat belakang, aku mencelah.. bawa motor slow rock je tepi mamat ini..

aku: der, apa kes? lu sorang ke nak guna jalan ini, slow cam babeng je.. lu ada lesen ke x??

mamat berlagak: cehh, potong kasi salam dulu.. gua reply mesej awek gua..

aku: cisss, gua ingatkan mak lu mesej, gtau kat lu bapa lu nikah 1 lagi.. ni setakat awek, celah gigi je gua settle..

mamat berlagak: tak boleh, awek gua ni sensitip.. lambat mesej je, dia pikir gua p nikah 1 lagi.. parah gua..

aku: der, gua cabut dulu, parah lu dengan awek lu.. kirim salam kat awek dulu..

motif: pmpuan cemburu kOt!


kes 2 ini kalau accident, memang penyumbang besar kepada maksiat.. tapi aku syak, pakcik makcik ini dah kahwin.. tak ada la maksiat kot.. atas motor, pakcik tu siap main raba-raba je betis makcik itu.. makcik tu pakai jubah, tp kain terangkat sebab naik motor kan.. myb pakcik tu bajet line clear, sbb dia dok bawa motor, sure mata ke depan, tangan meraba ke belakang, so, xpe kot pada firasat dia.. memang iman teruji kalah tengok video aril peterporn..

aku: assalamualaikum, pakcik!

pkcik motor sebelah: wsalam..

aku: pakcik, semalam tak dapat ke? sampai tak sempat dah ni.. atas motor pun jadi.. kot ye pun, singgah la hotel pakcik, bukan ada orang nampak pun..

pkcik motor sebelah: penangan malam jumaat kot, semalam tak sempat abis..

aku: pakcik, malu sikit, ramai ni tengok.. tunggu la sampai rumah dulu.. chow dulu pakcik!

motif: atas jalan pun macam dalam bilik!


kes 3 ni tak terlampau mana la, 16 tahun ke bawah boleh baca lagi.. tapi kalau dah namanya anak murid Hiro, Ustak Berd, Putera Frodo, mulut memang tak lepas nak cover bayaran insurans tiap2 hari.. balik keja mak ambil depan pintu ofis.. tetiba je lalu la abang dengan akak ini.. naik kereta kancil je pun.. aku syak kereta belajar memandu dekat akademi.. kot2 la si laki dia ini nak suruh si bini ni berlatih bawa kereta.. x bajet la diorang ni couple maple sebab ada budak kecik kat belakang kereta.. 2 orang.. eh 3 orang kot.. si laki ni siap landing lagi kat bahu si bini.. main gelak2.. stereng kereta tak nak jaga..

"oiiit!! dah lama ke hidup!" jerit aku dalam hati..

aku: ceh, macam dia je ada bini.. tak ingat langsung bunian2 lain yang dok bawa kapal tongkang ini..

mak aku tetap maintain je tengok laki bini itu.. mungkin zaman mak aku dulu tak ada aktiviti camtu.. pikir hati mak aku..

aku: macam tak sempat je pun nak tunggu kat rumah.. dah bini ko, yang haram pun jd halal.. sure semalam pun tak dapat gak..

motif: mulut kena cover.. kalau zaman opah dulu, sure kena belasah dah.. cakap tak fikir sape orang tu..



tips: kalau nak uji kita ini panas baran ke tak, kat atas jalan itu boleh tau.. sape reject aku?? cepat komen! hahahaha....

14 comments:

bukan penggoda said...

gua org ptme rejek lu jd akak ipar gua!!!!!!!!!!!!!

hiro said...

dunia blake...keh2

bukan penggoda said...

yeay! gua fes!

p3perak said...

bukan penggoda:

lu sengaja kan.. takut abg lu berpaling syg pd gua pasni..

hiro:

dunia2..

bukan penggoda:

yes! lu 1st.. 1st manusia yang x reject gua.. hahahahha..

iLhAm_bEcKs said...

haha,,
sngal2

nas said...

siot tol..
leh pak cik tue raba2 lak betis mak cik tue...
ehehehehhee....sexy gak mak cik tuh..:P

jom bace entri terbaru nas klik:

larian SAF yang memenatkan

p3perak said...

ilham beckham:

hahaha..


nas:

sexy ke? x la.. dah bini dia. atas moto pun sempat

Berd said...

ceh. asal post lucah je gua. apa hal tak terangkan dengan lebih terperinci?

kehkehkeh

nanad said...

BHAHAH..
ituh mcm org pon ada ka?

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

perghh... agak teruk gak...

Amal said...

betul ke kau sound gitu?

suhaisweet said...

Nice entry friend..visit my latest too..goin' to touch ur heart, hopefully ;D

Anonymous said...

Good dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

Miss ... said...

hehe kes 1 tu mmg x syg nyawa arr..naik motor silap sikit abeh la hehe..
adik aku penah nk pick up kol ateh moto aku libas tgn dia time tu juge..sbb aku tgh bonceng pantang tul aku ehe..

kes 2 tu makcik pakcik x penah jumpa g...klu awak tongek dgn jantan selalu la nampak kah4

kes 3 lentok ok lagi..ada yg lebih lagi hehe