BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 21, 2010

+ jagalah adik baik-baik +

100 kali aku fikir

batal ke tak puasa aku ni??

kalau berbuka jab lagi, apa alasan aku nak gtau kat mak

mak memang dah boleh faham

tapi tak logik kalau pisang pun berbuah 2 kali

ke hulur ke hilir aku cari jawapan

nak buka puasa ke tak?

aku cari jawapan utk soalan2 yg bakal mak tanya nnt

kalau cakap uzur, tak mungkin kot

awal2 puasa hari tu aku dah melantak siang hari

tak boleh jadi ini

nak refer kat mana ni?

kat pejabat agama ke?

sah2 aku kena kawen nanti

tido malam pun teringat

tido siang pun terbayang2

otak yg terpelihara suci habis terkena serpihan

ni sume gara2 kecanggihan teknologi

ada gak yang banggang

tunjuk "adik" beliau

memang aktif la adik dia

time aku accept invite laki ni

aku nampak air terkeluar

apakah air itu?

aku sangsi

aku konpius

menatang apakah itu??




8 comments:

black_mel said...

adik sapa lak yang terlepas tu..isk3....

p/s:igt citer family2 td..

p3perak said...

black_mel:
hr tu letak pic, abis kecoh..
kali ni nak letak pic gak, bg bahan bukti.. kena pikir 200 kali.. hahahah...

black_mel said...

haha...letak lps bln puasa...lgpun xde saper nk tgk..kalau adik btul2 xpe la jgk...;)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Uiks. Biar betik??? Pakwe awak ke tu?

Miss ... said...

isk4

Aliesya♥Amani said...

hah??? nape ngan adik tue???
laki tue lu x kenal ke???
sengal giler.

kodok hijau the ghost writer said...

hahahahahahhahaha.. cits

p3perak said...

black mel: adik pmpuan single lg.. mau ka?? heheheh..


mohd shahrul hafizi: pakwe? hahaha.. tu manusia x di kenali di YM..


miss: subhanallah..


aliesya amani: adik dia gatal nak tgok dunia luar kot.. kihkih


katak kodok: citsss,,,