BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 30, 2010

+ Onani dan Mereka +





bukan pic sebenar dari yahoo room-KL


Sungguh gatal untuk ber-chatting, dah lama tak bersosial

Tiba tiba aku rasa nak kaji benda ini

Mamat ini pun buzz la, ajak WC

Aku selalu suruh diorang invite, sebab aku tak akan view cam aku

First time aku snap pic ni, nama terpaksa di-blur

Sampai bila "mereka" ini akan melakukan kerja tak berfaedah itu

Dari aku mula kenal apa itu dunia yahoo

Sampai hari ini, bila melayu akan maju?

Tak malu ke kalau kasi tunjuk?

"Apa nak malu, bukan luak pun, kan??"

Tak sayang langsung
"pemimpin ternakan"

Frodo dan Berd tau maksud tu ~ sila rujuk kepada mereka

Di sini ada 1 hadis yang aku jumpa kat iluvislam

Sabda Rasulullah S.A.W. yang bermaksud:

Wahai sekalian pemuda yang mampu untuk mengeluarkan mahar maka kahwinlah. Maka sesungguhnya perkahwinan itu akan memejamkan pandangan dan menjaga kemaluan. Dan sesiapa yang tidak mampu (untuk berkahwin) maka berpuasalah. Maka sesungguhnya (puasa) adalah perisai.

(Riwayat al-Bukhari, Muslim, Abu Daud, al-Tarmizi, al-Nasaie, Ibnu Majah, al-Darimi, Ahmad)



Selain itu, onani sangat la tak bagus dari segi jasmani dan fizikal

Sebab onani boleh melemahkan tenaga batin





10 kali aku edit supaya tak tersinggung mana mana pihak.. ada akal, fikirlah sewajarnya.. aku mintak pandang Hiro sebelum publish post ini.. thanks Hiro.. Kepada yang komen juga, aku mintak maaf.. aku budak baru belajar, relax sudah.. thanks semua.. aku dak tukar pic baru.. amacam? sempoi beb..





16 comments:

hiro said...

celake..orang cam dia bahaya..mungkin pelapis perogol malaya...cepat lapor polis...memang
gua rasa nak suruh Berd jadi imam wat solat taubat la..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

apa tu??
aku tak tau onani..
ozawa aku tau..

cam sial la mamat tu..
buat malu lelaki je..
gay barang kali..

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. asal ko letak gambar tu??

tukar la dengan gambar lain.. uhhh

[z@ck] said...

siot je.

sarah shafie said...

huh..biasanya klau org tk knal yg nk chat dgn kita mesti dia nk lpaskan nafsu die tu..huh..tk suka..

Anonymous said...

awas cik putri pic2 mcm 2 boleh menyebabkan Ads anda di ban huhuhu... edit bg blur lagi bahaya... apa pun nice topic

Qiey

ieQa sWetLuv said...

uishh bahaya giler taruk pic tu.. huh~

faizerkaizer said...

huh,.berani nya ltk pic ni,.lin kali sensored la dulu 'butuh' tu,.jgn kongsi dosa ngan org lain..
niat bertegur,berkongsi ilmu biar la cara baik k,.igt reader awak bukan setakat org dewasa saja je,.masalah utama awk pada pic je.

Fhad said...

kecik je burung die.. hahahah

Skype Crew said...

wah...tekezut skype nengok en3 baru p3 nie.melompat den dari kerusi...hu3...

skype sarankan sha blur2kan skit gmbr anu dia tu, nti xpsl2 p3 kena tanggung dosa orang yg tgk pic nie..

muka dia bg nmpk terang2 xpe. bg pengajaran sket spy lps nie dia xbuat lg....

cilaka pny jantan...memalukan kaum laki jer...

belalang hijau said...

mmg dasar dah tiada apa2 malu d hati manusia begitu...

black_mel said...

ape tu?tak paham..haha...biasa la..benda tak elok la orang nak buat...
sama jugak macam "jangan hampiri zina"...tp ramai jugak yang buat...manusia akhir zaman...dh tak takut...

ciEk NiENa said...

erk.. gatal nyer owang tue.. berani dia tunjukkan dia punye.. xmalu ouh.. hurm.. macam3 ragam ada.. huhu..

muazlumut said...

tak sempat tengok..gambar dah tukar...

Miss ... said...

a'ah x sempat tgk hehe

Frodo Baggins said...

dah tuka pic ke??
alaaaaaaaa putri, putra x tgok lagi ni! wakakkakakakka ...


cilake x respect wanita!
ni bakal jd pmimpin ternakan yg layu sblum masanya. onani bahaya tuk "adik" beliau ... ambik lu bangang!


kank suh ustak berd bg baca2 skit, bio insap!