BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 8, 2010

+ BLACK_MEL: FINALLY, FINISH TO ANSWER UR TAG.... +

Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia..

Dengan bangga dan riaknya untuk memulakan pOst kali ini.. blog p3perak kena tag dengan seOrang blogger, yang super duper handsOme, cute, and rOmantik iaitu Mr. Black_Mel.. [sumpah ~ aku tak pernah jumpa dia, next time la cita lebih lanjut yer..] mOh baca sOalan2 yang di tag dr HBZ seterusnya kepada BLACK_MEL dan selanjutnya kepada P3PERAK.. tOlong sucikan hati, murnikan jiwa.. hahahaha...

1.Adakah anda rasa anda HOT???

Belum hOt lg.. tp, dah panas ni.. line cam hampeh je bila nk jawab tag
Black_Mel ni.. kacO line betul la..



2. Upload gambar kegemaran anda.




3.Cerita pasal gambar

tu gambar kek je, besday umur yang lepas.. 1st time kena beli kek sendiri sbb besday sendiri.. adakah patut?? tp, malam tu best.. even kuar duit sendiri, tapi sume kawan2 kelas celebrate sama.. black_mel, besday umur tahun ni, nak tuntut kek dari kamu plak.. sharing is caring kan?? hikhik..



4.Bila kali terakhir anda makan pizza


baru je makan, time cuti sem hari tu.. tapi, x rasa pun pizza yg latest tu.. sedap x??


5. lagu terakhir anda dengar

everyday dengar lagu budak kecik ni AZZAM IDOLA KECIL 2 ~ KEKASIHKU..
Lagu ni kisah ibu, mak, mama, mammy.. dengar la, best, x tipu..


6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini

chat ym with black_mel, tggu blog 1221steps mel loading dlm line yang mcm hampeh ni..


7.Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

1)kat blog and ym : p3perak
2)time zaman kampus: sha-sha [ntah la, suka suka je nak dOuble2 nama org..]
3)kwn2 sekolah suka pggl: sha
4)black_mel pggl: sya (very special ~ hehe..)




8. Tag lagi 8 orang


ramai sgt la.. nak tag black_mel, x leh dah.. hbz dah tag dia dulu..

1)miss N

2)black_mel [special case]

3)bro framestone

4)kak ian


9. siapakah orang no.1 kepada anda


Miss N, kawan zaman kt sekolah dulu.. kawan baik gila.. skrg ni siap leh share kisah cinta dia lg..



10. kata sesuatu mengenai orang num 5

no 5 xde yang bertuah la



11. No 3 ada hubungan ngan siapa..


bro tu wat contest azam baru, seorang hacker yang Berjaya mengenal pasti siapa sy sbnrnya.. sudah ada si dia, tak sure la nama gf dia..


12. Bagaimana pula dengan no 4


kak ian, tukang ckp kt shoutbox


13. pesanan kepada orang num 6


x wujud lagi.. pasni baru update



14. kata-kata cinta tok num 2


nO 2 black_mel.. sengaja repeat his name.. tak kisah la kan?? Bukan skema final exam pun..
"Cinta Sejati bukan mengajar kita lemah
tapi membangkitkan kekuatan.
Cinta sejati bukan mengajar kita menghinakan diri
tapi menghembuskan kegagahan.
Cinta Sejati bukan melemahkan tapi
menguatkan semangat.."



15. adakah num 7 dan 8 punya persamaan?

ada, 7 dan 8 itu adalah angka..




16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengtag anda


1) suka berahsia [tak pernah gtau nama penuh kamu ~ helmet hitam]

2) student IT

3) bukan smoker [ciri2 bakal calOn suami yang dicari ~ hahahaha]

4) blogger yang famous

5) akan datang time kOnvo ku nanti [datang tau, black_mel!!]




17. Persamaan antara kambing ngan lembu?


bOleh buat korban dgn akikah



18. perasaan anda buat tag ini


ada persOalan: black_mel, npe tag p3perak?? Terharu rasa.. next time, kamu jgn lupa tag lg tau.. suka2.. [hikhik..]


19. adakah anda tahu si razman itu sengal?


razman tu mungkin kawan black_mel or hbz.. sO, x sure la kesengalan dia cmne..



20. GAY o LESS??


antivirus ori xde less ke?? prOmosi awal tahun ni ke??

p/s: black_mel, finally... finish answer ur tag.. very appreciate..

p/s: spe nak kena tag, gtau la ek... org yg di tag, wajib menjawab..

p/s: sucikan hati semula slps membaca jwpn2 tu sume..

13 comments:

hBz said...

adeh.makin ayu la black mel lepas neh

p3perak said...

hBz.. susah nye nak p blOg kamu..
npe black_mel mkin ayu?? kOnpius!!

black_mel said...

erk...bnyknyer nama black_mel....tq2.......

black_mel said...

hbz:oit..apa ayu2?igt aku ppuan ka?hbz..lu x pg berkelah ker?

p3perak said...

erk?? amik hati, next time kamu
bg tag lg kan??
hikhik..
black_mel, npe hbz ckp cm2?? makin ayu??
kOnpius!!

~ p picnic mne??

PeJuAnG HiDup said...

hahaha... black_mel! ble2 jgk aku jumpa nama mu kat p3perak ni ya? aah p3, black_mel mkn ayu tau. auwww... hahahaha...

p3perak said...

ellO PeJuAnG HiDup.. pas ni cerita pasal
kamu je plak dlm blog p3 yer.. jgn jeles2~

apa yang ayu black_mel tu, pejuang hidup??
stOry skit..
hikhik..
gOsip2!!

black_mel said...

pejuang hidup:apa ayu??blog laki la...

PeJuAnG HiDup said...

cerita2... jgn x crita. hehehehe... xdalah. sy men2 jak. black_mel tu sbenarnya lelaki sejati. itu fakta tau. hahaha...

p3perak said...

yes, i knOw that black_mel is the ori man!!
hikhik...
~dOnt worry la, just fOr fun..

Dak Wan said...

Tag ni macam smart tag ke? Kena reload erk?

p3perak said...

Dak Wan:
tak main reload2 ni..
just repeat2 nama org yg kasi tag ni..
hikhik..
gurau2 je..
just fOr fun..
mengenal blogger lebih rapat lg..

Deco [MisS N] said...

miss N~~nama sengal ku..haha,weyh,aku dh nk pencen blogging...pas contest nih abes..bg la alamat umah ko..aku nk pos..baru la adil unt semua peserta.~~~plz....