BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 29, 2010

+ PERFECT SLIM: TURUN 2kg DALAM 4 HARI +

Assalammualaikum...
Salam 1 Malaysia..




PERFECT SLIM ~ Perfect Slim Perfect Slim - Detoxification & Fats Removal Slim Patch An Korea made product where we helps you to achieve ideal body shapes and maintain excellent health.

Slim Sempurna Perfect Slim ~ Detoksifikasi & Lemak Penghapusan Slim Patch Korea Sebuah produk yang dibuat di mana kami akan membantu anda untuk mencapai bentuk tubuh yang ideal dan menjaga kesihatan yang sangat baik.


FOOT ~




BEFORE AND AFTER ~





PRICE:

BUKAN AHLI : RM90/per kotak
AHLI : RM75/ per kotak

* 2 kotak RM150 + keahlian free

CALL/SMS : 0142120708
service 24 jam

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Aku penah pakai bende alah gambar no 3 tu. rasa geli. Melekit-lekit... Tapi bagus utk kesihatan.... Tapi bkn jenama ni...

p3perak said...

::FAIZ FARISH::

kamu tau x nape yang melekit2 tu???
sbb dalam badan kamu byk toksin..
hehehehe...
serius, memang melekit..
tp berkesan, berat badan pun turun..
toksin pun kurang, badan makin ringan..
selalu minum air masak, kesan
tu leh tgOk dlm masa 4 hari je..

jOm la try produk ni plak..
pe2 cOntact no tu nnt...

::FAIZ FARISH:: said...

O, tapi yg aku pakai dulu tu kan, dia utk kesiahatan je, tak tau plak blh slim kan badan... rasanya lain kot. Mmg bnyk toksin kat badan aku ni... aisemen...

p3perak said...

to ::FAIZ FARISH::

2 dalam 1.. buang toksin, then dlm masa
yg sama mengurangkan berat badan klu
kita jaga pemakanan..
dah cuba.. serius, turun 2 kg dlm 4 hari..
jOm try...
sebab tu berani prOmote kt blOg...

Framestone said...

bro sudah memiliki bentuk badan yang diidamkan.. cuma xcukup pack di perut je

BroFramestone Blog

p3perak said...

To BroFramestone:

bukan nak buang lemak la, bro..
bnda ni pelekat kaki, nak
buang toksin dlm badan kita la...
pembetulan tu... [hikhikhik....]