BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 22, 2010

+ stress... penat... +

Assalammualaikum..
Salam 1 Malaysia..

dah nak 5 minggu kat kampus, assignment korang cmne??
tak yah nak cerita la kan?? berlambak kan??
presentation lg..
kena submit report lg..
kelas full everyday..
best plak rasa jd student..
best tak??
sem depan nak p Latihan Industri..
alhamdulillah, aku dah dpt tempat..
ada gk company yg nak amik..
hehehehehe....

ok la, nak study..
esok ada quiz 1..

eleyyy.. quiz je dah kecOh kan??
meh aku cerita sikit..
ini paper AUDIT 1..
paper ni ada 24 chapter, 100% teori..
final masuk sume chapter..
ini pra syarat nak dpt pengiktiran MIA..
otak aku ni dah set calculation..
bila bab2 teori, sure hafal tp x faham pn..
jwb dlm BI.. pkai belasah je,
asalkan kertas jwpn penuh..


p/s: letih, serabut..

p/s: good luck utk sume!!

4 comments:

Eyriqazz said...

good luck..

P/s : ble removekan link saya n letakkan baliktak..saya baru letak feedburner..jadi kena remove n add balik,kalau tak latest entry tak kluar...

Thanks ye...

++***hana zaty**++ said...

errrrkkk~~~saba2 kmoo~~ngeee...hana exam minggu dpn~~erkkkk

puspa said...

kne bce byak maa....

eeh...bikin aku panass nih...
npe aku x derr dalam list blog ko...
aku telah dilupekannnnnnn...
x pelerrrr.....
siapelerrr aku di atimuuuu...
majok2.....

Mohd Fahmi bin Hussain said...

sj2 singgah! :)