BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 1, 2010

+ AKU BUKAN PEREMPUAN TU........................................ +

*nOt in goOd mOde ~ overdose again*

bOdoh!!!

AKU BUKAN ANJING!!

AKU BUKAN PEREMPUAN SUNDAL!!

AKU BUKAN PEREMPUAN JALANG!!

AKU BUKAN ANAK LUAR NIKAH!!

AKU BUKAN BABI!!

AKU BUKAN PENIPU!!

*AKU ADA MARUAH LA.. AKU ADA MAK ABAH.. AKU ADA AGAMA.. JANGAN HINA MARUAH AKU*





"Ya ALLAH, ampunkanlah hambamu itu.. cukuplah hanya KAU yang mengerti segala kejadian ku di duniaMU ini.."

16 comments:

ASaDa RyutaRo said...

laaaa~~
selamba sudah.. xyah nak pikir apa org kutuk.. janji kita x terok.. buang yang buruk.. buat benda baik best rock punya.. hehe :P

p3perak said...

cikgu asada:

ckp senang.. hati yg tggung ni??
sedih la.. cm kita ni xde mak ayah je..
kena maki2 cm2..

Deco [MisS N] said...

sape lak yang carik pasal ngan ko nih???
sudah-sudahlah!
dah tak payah kawan ngan orang yang tak reti hormat orang lain.....

black_mel said...

naper ni??relax2 la....sabar....

::FAIZ FARISH:: said...

Aku pun penah kena maki. Pelangan, kenalan, tapi aku akan buat apa?... Senyuman paling manis kat org tu. Dan buat bodoh. Sure dia akan tambah sakit ati. (Eh kenepa dia tak marah? kenapa dia senyum?...) Masa kerja partime kat hotel jadik waiter lagila, slalu kena marah maki semua. Senior2 pun slalu buat kat aku. Tapi aku juz ignore. Senyum paling manis....Lama2 diorang pun malas. Sebab aku tak bagi respon. Skang ni lagila, keje aku mmg slalu kena maki la. Lambat sikit maki marah2 kata apala, burukla design aku. Kerja hampehla. Tapi aku ignore je. Senyum n try berlembut. Hasilnya aku tgk kekadang org akan bertukar lembut pada aku bila cakap. Diorang tgk aku baik n cute kot... hehehe. Apapun, kau senyum je n buat tak tau. Kalau boleh kenyit la mata buat2 gedik ke. Sure diorang plak yg malu.... Lelama diorang akan fedup n tutup mulut. (Kalau dunia artis mcm tu la. Juz ignore je) *Mcmla aku ni artis popular...*. hekhek. (Terlebih panjang plak)

p3perak said...

Deco [Miss N]:

ko org 1st aku cari smlm..
dulu ko selalu dgr aku nangis..
skrg ni aku dh hilang ko..
ntah la, sesedap sesuka rasa je
nak tuduh aku cm2.. deco, hang knl aku kan??
aku pmpuan cm2 ke???
jawab la....

p3perak said...

Black_Mel:

lagi sedih klu hilang kwn mcm kamu..
dh abis sabar ni..
1 malam x tido.. nak call kamu,
takut kamu marah lg...
pendam je sorang2 smpai la skrg ni..

p3perak said...

Faiz Farish:

tulis lg pjg pun ok..
tak kisah la kamu..
kamu cute, hnsem..
even x buat gedik2 pun, org
tgok dah boleh cair..
kita ni, tak sempat nak wt gedik2,
dah dpt sound cm2.. 1 lg budak bodoh tu
ckp kt kita semalam... "KAMU PEREMPUAN PUKIMAK".... malas nak tulis
kt atas tu..
tak rasa banggang ke??
pdhal bukan bini dia
pun nak sound2 cm2.. bgus sgt
ke klu laki cm2???


skrg ni bukan setakat nak senyum je,
nak bunuh dia pun ada..
klu bunuh face 2 face, kena lokap plak..
better kasi santau je.. amacam>> ("<)
kasi mampus perlahan2...
sokong???

*bhs kasar sbb dh melebihi thp kesabaran ku sbg wanita yg mempunyai maruah diri dan mak ayah yg bg didikan agama sepenuhnya*

black_mel said...

p3perak:sori..coz skrng tgh busy projek degree...lg 3 bln nak present..proposal pun bnyk silap..so hp pun entah mana2 dah..kadang2 2 hari xpegang hp..smpai hari ni x topup lg...pakai tebus ganjaran jer..

p3perak said...

black_mel:
xpe2, faham kerja kamu..
sebab tu tak nak gngu kamu..
skrg ni dah ok skit..
dpt support dr kamu.. tq!
gd luck, all the best..
tp........... klu nangis lg, cari kamu
ek, leh x???

touyakaruma said...

Hurmmm kena maki , kena fitnah , dan banyak lagi cara orang untuk jatuhkan maruah kita . Just stay cool .........

::FAIZ FARISH:: said...

Sory, lama tak jenguk ko kat sini. Amacam dah ok? Wei jgnla kenakan dia ngan cara yang tak diRedhai Allah tu. Kita yang berdosa nanti. Rilex je la. Ko marah kat dalam hati cukupla. Kalau sampai nak perdajjalkan dia tu, alih2 kita yang rugi kat akhirat nanti. Aku ni bknla baik sangat n alim sangat. Tapi ustazah aku penah cakap kat aku, kalau tengah marah, setan suka. n buatkan kita ni tambah marah n hasut2 kita. Masa marah fikiran kita tak rasional. Otak tak blh berfikir ngan waras. tu yang sampai blh berbunuh-bunuh tu. aku lagila ada kes yg kalau aku cerita kat sini kau tak caya. Tapi kami sabar. (maksud aku family aku...) Kau add ym aku. nanti aku leh crita... fareastfarish@yahoo.com

p3perak said...

Touyakaruma,
dh cOol...
thanks a lot...

p3perak said...

FAIZ FARISH,
dah ok kOt dr segi mental..
ramai suppOrt termasuk kamu..
that's boy skrg ni sedang memujuk rayu
utk menerima beliau kembali..
dah add kamu..

苦瓜鹹蛋Star said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇