BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 4, 2009

+ CONTEST AKHIR TAHUN RAJA KAMIL, KEJOR YOB/YONG KEJOR!! +

Salam 1 Malaysia..

jari jemari aku semakin rajin utk menaip.. nk kuar date, tak de spe pun nak ajak.. hahahah.. better dok umah, tido + makan + tengok tv + blogwalking + YM.. tu la keja aku sepanjang cuti sem kali ini..

thanks to PiKa, dia membebel jab kt shoutbox td.. then, aku pun g la cari jejak dia.. nice blog and then cam interested je nk join contest2 tu.. second contest yang aku join is;

Raja Kamil seorang usahawan internet sepenuh masa mengadakan cabutan bertuah lagi.

Hadiah kali ini lebih lumayan daripada sebelum ini.

Begitu juga dengan syaratnya, paling mudah, tak sampai seminit pun masa diperlukanuntuk peluang memenangi hadiah beliau.

Jika anda hendak memenangi sebuah MP3 Player berkapasiti

2GB, baca lanjut di cabutan http://rajakamil.biz/2009/11/20/pertandingan-akhir-tahun-update


rules pn simple je.. just copy and paste that's word..
korang sure nak tau hadiahnya kn..?? klu tak best, tak nak join la tu.. hadiah dia best ooww.. jab2, tgok kt bawah ni.. moh sama, kita meriahkan this contest..



[Sharing is Hadiah.. (*_*)

nk join senang je, nak dapat hadiah senang tak Mr. Raja Kamil?? hehehehe..
try my best to join this contest.. bila dh start kuliah esok2, sume benda tak sempat nak buat.. wish me luck.. InsyALLAH..

2 comments:

mIsTa aLeH said...

mcm best jek aku pun nak join gak r hahaha ~

p3perak said...

to Mista Aleh:

join je, benda free..