BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 26, 2009

+ JANGAN PANDAI 'BUAT' JE!! +

Assalammualaikum..
Salam 1 Malaysia..

korang dah baca paper belum pagi2 ni??
Eeeeii.. aku geram la tengok news ni.. byk sgt gosip2 pasal aku..
Ooopss.. terlebih suda.. bukan cerita2 pasal aku la yg tersiar..
ni tgok gmbr budak ni..



kasihan sungguh budak ni, baru umur 7 bulan, dh kena dera..
jom baca news ni.. aku copy dr myMetro edisi hari ini 27 Dec 2009..

KUANTAN: Seorang lelaki mendakwa anaknya terjatuh dari dukungannya ketika membawa bayi perempuan berusia tujuh bulan dalam keadaan tidak sedarkan diri untuk menerima rawatan di Hospital Tengku Ampuan Afzan di sini (HTAA), pagi semalam.

Bagaimanapun, doktor yang memeriksa bayi malang itu mendapati alasan berkenaan tidak masuk akal dan mengesyaki dia didera kerana anak berkenaan bukan sekadar luka akibat terjatuh, sebaliknya mengalami penderitaan amat sangat akibat pelbagai kecederaan, antaranya pendarahan otak, luka di kelopak mata, lebam di badan serta sawan akibat sering menangis.

Menyedari ada yang tidak kena menyebabkan bayi itu kini terpaksa bertarung nyawa akibat kritikal dan masih koma di Unit Rawatan Rapi (ICU), doktor terbabit membuat laporan polis.

Berikutan itu, ibu bapa bayi terbabit berusia 19 dan 20 tahun dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuantan untuk siasatan lanjut sebelum kedua-duanya direman seminggu bermula semalam.


***********************************************

spe yang patut dipersalahkan..?? main sedap je nak buat anak, tp x reti nak jaga.. apa kes?? baik tak yah beranak.. sakit 1 hal, skrg ni tak pasal2 kena p ngadap balai polis tu..

sygilah mak, mama, mummy, ibu, umi, abi, walid, ayah, abah korang.. sebab mak bapa kita ni tak dera kita time kecik.. pdhal, dh besar2, menyusahkan diorang lagi.. lu pikirlah sendiri ~ Nabil Raja Lawak 2..

p/s: mOod geram.. cam bodOh je wt budak kecik cm2..

p/s:

5 comments:

nursarah87 said...

dah baca dah pasal ni..uhuhu. mak pak pasangan tu pun salah juga, nape bg izin anak kawin awal..belum cukup matang lagi..mungkin tekanan hidup..aku yg single ni pun tertekan, apatah lg kalau ada anak..






jgn kawin muda kalau belum sedia pikul tanggungjawab. sian. baby tak salah jadi mangsa.

black_mel said...

hurm....lg teruk drpd binatang...binatang pun syg anak..

Mira Edora said...

auzubillah..
ase nak maki je..
eeii..
geram!!!

Solehah said...

haih...nape la wat mcm tuh..klw xnak ank tuh bagi la kat i..i ni nak ank blom ade rezeki lagi...kejam betol org skrg nih....

苦瓜鹹蛋Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社