BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 26, 2009

+ YeaYY!!! AKU DAPAT ANUGERAH DEKAN SEM NI!! +

Assalammualaikum..
Salam 1 Malaysia..

Miss Dell sudah pulih seperti sediakala..
tp, hati aku tetap sakit.. gila apa..
format laptop RM60.. tp bukan semua software
di'install'kan semula.. bodoh betul la..
eeeiiii.. sakitnya jiwa aku..
laptop terus kosong.. ada gk file yg kedai laptop
ni x back up dulu before format..
pas 3 hari baru siap format, tu pun aku asyik call je..
klu x call, burn terus la kot..
hampehh...


[bermula lagi sem baru]

kpd teman2 bloggers, selamat masuk sem baru..
selamat tahun baru..
sure result final exam korang sem lepas dh
keluar kan?? korang dapat bpe??
tajuk entry je gempak.. result aku tak gempak mana pun..
belum mencapai sasaran utama lg nak dapat DL sem ni..
tp, still ada peningkatan utk result kali ni..
alhamdulillah..

p/s: tak reti nak format laptop sendiri.. ada
tak spe2 leh tolong ajarkan..?? [simpati la..]

p/s: result korang cmne ek??

4 comments:

Sharinginfoz said...

baguslah dah pulih.. boleh le datang sini ya... click ur mas.. jom.

p3perak said...

dh pulih..
tp, x best la..
byk bnda xde..

Dak Wan said...

Lenkali carik satu backup drive. Pastu simpan semua device driver dan software kamu dalam backup drive tu. Time nak reformat, just copy jewr semua document2 atau benda2 yg kamu nak guna lagi, ke dalam backup drive tu. Then masuk CD windows pastu format. Pastu install semua device driver, then install semula semua software kamu. Pastu transfer semula semua document dan brg2 backup kamu. Setel!

fndrocka said...

apa kes tajuk camtu