BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 18, 2010

+ CELCOM ohH CELCOM +

Assalammualaikum...
Salam 1 Malaysia..


Malam ni aku akan gerak balik kampus.. kul 9 malam, naik Bus Nini, seperti biasa, naik mesti kat tapah.. bukan kat teluk intan.. mOtif gtau sume ini? serius, aku tak tau camne lagi nak gtau ketagihan aku ini.. aku ketagih.. seminggu aku cuti, aku overdOse.. aku tau buang masa, tapi serius aku ketagih, dah tak ada sape2 bOleh tolOng.. kecuali nyahkan aku dari muka bumi ALLAH SWT ini.. tOlong la celcOm.. aku merayu ini.. kO je yang bOleh ubati ketagihan aku.. aku rindu semua tu.. blOg ini, aku nak selalu dgn dia.. aku nak selalu update dia.. lappy + clcOm broadband adalah nyawaku.. celcOm, hang tak kesian kat aku ka??

aku ketagih untuk berblOg!!

bila sampai kampus kul 8 pagi esOk.. aku akan semakin jarang blogwalking + conteng2.. Iyep, tepat!! sebab aku ini rajin study, sampai lupa kat kOrang + blOg.. budak skema betul.. Aisshh.. tak ada maknanya.. esOk nak final exam pun, aku tetap ber'bz' dengan blOg.. even Mr. Chaon cakap blOg aku ini adalah tempat bus lalu [sebab sebuah perhentian, dia ingat bus stOp kat sini kOt], aku tetap mencintai blOg yang seindah rupa ini.. sebab kat sini, aku bOleh cari calOn suami.. ada yang single?? tinggalkan resume anda kat bawah ni..

berbalik kpd celcOm, tOlong la upgrade system, at least dpt 3G pun ok dah.. kalau tak ada budget sangat pun, upgrade kat area blOk aku je.. abis cerita, tak perlu dengar aku membebel lagi pasni.. celcOm, please.. need ur respon ASAP.. aku memerlukan blOg, jadi tak nampak la sangat aku ini buta IT.. even tak reti nak edit2.. hahahaha..

Kawan:Nape kO tak ada facebook??

Aku:Sebab aku ada blOg..

sekarang aku dah ada facebook [buat tak ikhlas], tapi tak terokai sepenuhnya.. aku memerlukan celcOm, demi celcOm, aku sanggup pakai nO line celcom, aku paksa family aku guna celcOm, budak2 klas aku majOriti guna celcOm, 2-3 ketul je maxis..[ayat bOdek] serius, kepada ahli2 celcOm yang mendengar rintihan aku, tOlonglah laksanakan impian ini.. sedih oo.. kat kampus, aku selalu on YM je, dgn status: 'nak kena lempang, kacO la'.. sebab aku stress, orang lain leh cOnteng2 + blogwalking.. aku?? senyap je.. cam salah manfaat pula pakai brodbnd ni kan..? hahaha.. sambil menyelam, aku still wat assignment la.. susah lor nak cari bahan kalau line slOw.. kOrang pernah rasa??

ok, mau stOp membebel skrg.. aku nak kemas beg..


p/s: sape balik kampus hari ini?? take care urself..

p/s: bdk2 teluk intan, jumpa kat tapah malam ni..

10 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Selamat Kembali Belajar.. Silalah Lupakan Dunia blog... Hihihi

p3perak said...

Faiz Farish:

Eley.. jeles la tu..
hahahaha...
Huh.. tak akan melupakannya..

Fakhrur Razi said...

ahahaha adeh dh xle msuk contest lgik nih.. ad chance nk mng
wakakakaka ;D
sian gak eh..
tape2 ak tlg..
"ooii orng celcom weyh cpt la dtg blog nih..!"

p3perak said...

Fakhrur Razi:

hahaha..
"tOlong2.."
>>Erk?? bru sekali je menang
tempat pertama la.. 2 lg saguhati..
yeaey!! selamat menang..
hikhik

Eyriqazz said...

slamat blajar...pelajaran perlu diutamakan dik..blog tu jadikan hobi sampingan je...

p3perak said...

Eyriqazz:
thanks..
stdy 1st..

kulop ludin said...

update blog pakai hset pon ok gak..
haha...

nawal said...

saya pon mlas buat fesbuk sbb da de belog...

takut addicted kt due2

p3perak said...

KulOp Ludin:

Erk??
boleh ek??
ok2, nak try ni..

hehehhehe

p3perak said...

Nawal:

BetOl2..
wt blOg pun dah ketagih..
walaupun bajet reti edit2
html..

wakakakaka