BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 15, 2010

+ MERUBAH IMPIAN MENJADI SEORANG JUTAWAN +

Assalammualaikum..
Salam 1 Malaysia..



Yeayy!! cuti2 ini aku memang bOsan.. sekali jumpa daa blog Aduka, ingatkan Aduka Taruna tu.. silap orang rupanya.. masa baca2 entry tu, beliau ada buat CONTEST: If I Were A Millionaire...
sO, aku pun try and error la.. kOt2 bOleh ubah masa depan dan impian aku bila bergelar jutawan 5 tahun akan datang..

dari aku kecik, sampai la umur [...] sekarang ni, aku teringin dan nak sangat2 la kahwin dengan Dato'.. sekurang2nya, majlis aku esOk2 bOleh jadi Wedding Of The Year, ala2 Dato' Siti.. sO, sekarang ini aku bOleh je kahwin dengan spe2 sebab aku dah jadi jutawan.. Touya dah menanti dengan rombongan beliau.. Black_Mel dah jadi calOn aku, Mr. Shareh tak cukup umur lagi.. Faiz Farish sabar menanti aku di KK.. Bro Framestone cuma skandal aku.. HBZ kena reject sbb dah berpunya.. Diden?? taste dia bukan perempuan macam aku.. Qamarquyz, terlalu hensem.. hahaha.. susahnya aku nak decide nak kahwin dengan spe?? sebab aku nak kasi kOrang duit hantaran, means, sume la aku spOnsor.. ada respOn, sila tinggalkan kOmen beserta resume anda..

Ohh.. seterusnya?? sure la p hOneymoon kan?? nak p merantau seluruh dunia, kalau tak over budget la.. 1st place, sure la aku nak bawa hubby + my mOm + my dad + mak hubby + ayah hubby + angah + kak yang + abg cik + permysuri p buat haji sama2 kat Mekah.. pas2 rombongan p Madinah, nak tgOk makam Nabi Muhammad SAW dan para sahabat.. tu memang cita2 aku dari dulu.. sekarang ni bakal terlaksana sebab AKU ADALAH JUTAWAN..

next, baki yang tinggal, selepas melabur dan prOses macam2, sure aku akan menabung untuk anak2 aku.. Uish.. aku memang pikir panjang.. aku tak nak anak2 aku hidup merempat, tak terurus.. aku nak masa depan anak2 aku terjamin, dengan didikan hubby2 aku, opsss... 1 je hubby.. aku tegOk dunia sekarang penuh dengan kezaliman.. pandai buat anak, tapi bodOh dalam urusan jaga anak.. ada yang sanggup bunuh anak sendiri.. [sensitip sikit]

last sekali, mestilah aku akan melabur untuk kasut2 dan baju2 aku.. sure hubby aku tak suka aku membOros, sO, dia mesti tak teman aku p shOpping kan.. dont wOrry dear, aku akan ajak hana si tantik dan sis tiha untuk melabur di Alamanda.. befOre mydin dan giant, sebab berjimat, sekarang aku boleh berboros kerana AKULAH JUTAWAN MALAYSIA..

sO, kepada blOgers sume, bOleh la kOrang jOin contest ADUKA ini, sebagai duit sampingan selain duit tambahan hasil tembak menembak serang menyerang Mr. Nuff.. hadiah yang ditawarkan adalah 1 JUTA.. rugi oooOo..



p/s: watak2 utama adalah bloggers yang aku pernah jatuh cinta.. ehh.. silap.. yang aku pernah kenal..

p/s: Aduka, cukup syarat ka??

10 comments:

aduka said...

alhamdulillah.. menarik juga entry..
syarat x ketat.. ada link n cerita kena tajuk dah kira okey..!
ok dah review..
mekaceh sbb join..
=)

p3perak said...

Aduka:
ada harapan tak jd JUTAWAN MALAYSIA??
hehehee

Framestone said...

amboi... aku babap ini budak huhuhu

BroFramestone Blog

hans said...

hahaha
gudluck

p3perak said...

BroFramestone:
x mau jd skandal dah ke??
hahahaha...

p3perak said...

Hans:
x jOin ke??
jOm la..

hans said...

hahahha
aku orang kedua kut join sebelum ko
hahaha

p3perak said...

hans:
hahaha..
aku la manusia yg ketinggalan ek..
bOsan weii.. baik merepek..

FaTiN said...

good luck dear!

p3perak said...

Fatin:

Thanks dear..