BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 16, 2010

+ SERIUS TAK CAYA PEMENANG UTAMA +

Assalammualaikum..
Salam 1 Malaysia..

entry ke 3 untuk hari ini.. terlalu obses untuk menaip.. kali ini aku dpt msg kt shoutbOx tu, alaaaaa... kat tepi tu la.. >>>>>

Khai: Kak.... result dah kuar, jOm usha blog khai..

on the spOt aku klik link blOg adik khai.. mmg excited la, penantian aku selama ni berbalOi.. sekali daaa.... kOrang tak caya kan?? tgOk sini

serius, sungguh tak ku sangka.. persaingan dengan 5 lg bloggers.. aku tempat pertama.. tak terkata.. tak reti nak tulis apa dah.. tO adik khai, thanks.. ni first time aku menang hadiah utama selain hadiah saguhati dari blOg Mr. Adha hari tu..

nak tau aku pertaruhkan karya apa tak?? meh tgOk



p/s: spe ada buat cOntest lg?? infOrm kat aku..

p/s: thanks..

11 comments:

p3perak said...

testing2

Chaon Cornerz said...

bleh ar share adiah.. hahha..

Kyuubi_85 said...

haha... bleh komen dah... ok2 hehehe..

caya la ko menang tpt 1... blanja la sempena ko menang n taun baru... :D

Kyuubi_85 said...

weh, ni ada kontest lg... moge ko bertuah lg :D

http://mathsensei.blogspot.com/2010/02/contest-aried-aku-seorang-romantik.html

http://joegrimjow.blogspot.com/2010/02/contest-weekend-sheffield.html

kalu ko tak join lagi, jom join kontest ni.. :D

p3perak said...

Chaon Cornez:
hang dOk daerah mne??
hadiah dah bank in..
jOm pekena teh tarik..
hikhik..

p3perak said...

Kyuubi:
hang plak daerah mne??
mOh sama2 p pekena teh tarik dgn Chaon..
rOger sama sy..

p3perak said...

Kyuubi:
yeay!! tq..
wt susah2 je..
mau p serang ni..
hang dah jOin ke??

ahmad humairi said...

tahniah ler...

Fakhrur Razi said...

woahhh2
hebat nyer..
rajin gop ye join2 kontest gituh
ahahaha.. join lgik nnti mng leh blnjer XP
kah3

p3perak said...

Cikgu Humairi:
thanks..

p3perak said...

Fakhrur Razi:
tu la, hari tu ajak jOin, x mau..
sure kamu leh menang..
cuti midterm ni mmg rajin..
dah masuk kmpus, blOg pun x tgOk..
huhuhu..