BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 22, 2010

+ KENAPA?? TAK PERCAYA??? +

Assalammualaikum..
Salam 1 malaysia..

Yeay..!! bOleh update blOg stesen bus ni.. dah 4 hari sampai kampus, sempat juga blogwalking kat blog Mr. Jordan, Cik Farenova, Cik Nawal, Mr. X-PO, Mr. Aduka, Mr. Sadis, HBZ, Mr. Juan, Mr. Touya dan ramai lagi la.. maknanya celcOm dah upgrade sistem diOrg..?? huh.. tak ada maknanya.. celcOm, tOlong la.. that's it.. baru tadi aku buka "blog Mr. Nuff", keyword untuk hari ini?? tak caya??


[klik untuk pembesaran]

Alhamdulillah.. teruja plak tgOk blOg bus stOp ini..
Komen??



p/s: Hari Keputeraan Baginda Rasulullah SAW pada 26/2/2010..

p/s: jOm bersama semarakkan selawat dan salam ke atas junjungan mulia Rasul terakhir yang diutuskan oleh ALLAH SWT buat seluruh umat manusia..

8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

lama tak singgah sini... Maaf atas kebizian yg terlampau...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

arini my last day berentry~
aku akan ilang tuk jangka masa yg lama~
ko jaga diri~
tankiu sgt2~
rindu kat ko nti~

p3perak said...

Faiz Farish:

Owh.. tak apa..
faham2..
nak naik gaji lagi,
kena tunjuk prestasi
yg cemerlang..
hehehehe..

p3perak said...

Ayudeadwish:

hilang nak p mane??
sentiasa rindu kO gak..
take care toO..

sayaBerd said...

baek ko pi bce nuku.
bru boleh no. 1 dlm klas.

ekeke

p3perak said...

Sayaberd:

Hey, Mr. Jordan..
ku malas membaca..
huahauahaua...

Dak Wan® said...

Huhuhu! Blog stesen bus? Naper eh?

p3perak said...

Dak Wan:

Mr. Chaon punya keja la..
dia cakap blOg ni ada bus stOp tak..
sebab "perhentian" tu kOt...
hehehhe...