BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 18, 2010

+ Seniaku Kelaqar Contest: Party 40 +

Assalammualaikum..
Salam 1 Malaysia..

Contest seterusnya dari blog Diden..

Bagaimana nak sertai kontest ini? sangat sangat mudah! jika korang ada gambar bersama rakan-rakan dalam situasi sedang bergurau, atau berlakon dalam apa jua keadaan, pertama korang seharusnya meletakkan dialog lucu sesama mereka, agar gambar itu mempunyai cerita yang menarik dan lucu bila dibaca, gunala apa-apa kamera pun untuk menangkap gambar itu, yang pasti ianya asli... jika anda mahu tambah keceriaan, kami tidak menghalang anda untuk mengedit gambar tersebut agar lebih menarik ~ Pesanan Penaja

Diden;


[klik pic utk pembesaran yang maksimum]

gambar tu time Party 40, tema Merah Hitam Putih, tempat Kembara Resort, Merang.. hang tau kat mane ke tempat ni Diden?? tak tau kan.. meh aku nak stOry skit pasal gambar tu.. malam tu, 16 January 2010, kami budak2 BAC 6 buat game, pas sesi BBQ dan bergambar bersama mentOr.. game tu.. alaa, game tu la.. yang main pusing2 kerusi dengan muzik, pastu, bila lagu habis, duduk kat kerusi.. eley, cam tak pernah main je kan.. hah.. pandai pun..


p/s: spe nak jOin?? clik sini

p/s: BAC 6 stands fOr Bachelor of Accounting Part 6

p/s: cukup syarat tak, Diden??

p/s: aku tak termasuk dalam pic di atas.. aci kan kawan2?? [muahahahaha]

10 comments:

black_mel said...

owh..xleh join..party bac jer..huhuhu

p3perak said...

Black_Mel:
Ehh.. p sabah tu, sume org leh jOin..
tu bukan under U..
jOm la..
ada yang bw hubby diOrg..
kwn2 diOrg..
>>>need ur answer..

::FAIZ FARISH:: said...

malas main conts2 ni...

p3perak said...

FAIZ FARISH:

jOin suka2 sbb tgh free..
suppOrt bloggers m'sia..
hehehehe...

black_mel said...

hurmm...xleh nak pegi selagi x abis projek degree nie...maybe next time..

Kyuubi_85 said...

rajinnya join kontest.. moga berjaya.. :D

Aku nak join gak la... tapi nak cari idea lu.,..

p3perak said...

Black_Mel:
erk??
p sabah ni pas abis stdy la..
pas final exam sem 8..
time tu pun kamu dah abis
stdy la..
hikhikhik..
b4 konvO..

p3perak said...

Kyuubi85:

thanks.. anak spe
la yg rajin ni kan...
hikhikhik..

>>>jOin la.. klik je link
blog Diden..

eKyN said...

aku bakal join..
INSYAALLAH..
hee 2 gari lpas kan aku da adit...err goku dan aku...haha.menentang naruto...

tp aku xpuas ati..aku nk edit background...
tp aku xde photoshop ;(

SEDIH SEDIH..xpe...aku try wat laen je kot..tah la..hope diden lambatkan lg trikh tutup..sbb aku sgtla excited tuk mngedit..hahaha.

p3perak said...

Ekyn:

infOrm kat diden la..
yang aku tau, end of this month contest dia tamat...
slmat mengedit..
hikhik