BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, February 12, 2010

+ Party 40 +

Assalammualaikum..
Salam 1 Malaysia..

hari ini adalah misi serang menyerang setelah hampir 2 bulan tak aktif.. bukan sengaja tak nak update blOg la.. tOlong la celcom, upgrade la 3G kt kampus aku.. aku makin stress bukan sebab study tapi sebab gian yang terlampau sampai tak boleh control kegianan ni.. wifi dah la 1 hal.. tak dapat2 kt bilik aku.. nak pergi wifi kt area akademik, sOrry la.. better aku tido kt bilik..

ahhh.. cerita benda lain plak.. hujung bulan 1 hari tu, kami bebudak BAC, without cnior n junior, tapi bersama mentor tersayang pergi ke Kembara Resort.. gila punya kontroversi la sebelum gedik2 santai ni berjaya.. "Party 40" ~ bukan sebarang parti2 politik yang ada kt m'sia ni.. at last, parti ni berjaya tanpa ada suara2 sumbang..


~ geng2 gedik santai yg sempOi~

kOrang nak tau tak isu Party 40 ni?? 40?? kenapa tak 20 ke?? 6 ke?? haha.. 40 tu stands for RM40.. kena collect RM40 per individu.. sebab tu jd isu.. nOrmal la kan, awal2 sem, duit dah terbang2 kt rantau panjang, kt ekspo2 tepi jalan, kt giant, kt mydin.. sampai buku pun photostat je, tak mampu nak beli..

so, ramai la yg tak jOin Party 40 ni, gara2 masalah kos.. geng2 kt atas tu sume mulut laser, diOrg la tubuhkan Party 40 dgn dibantu CEO yg mulut manis iaitu aku... sebelum grad nnt, pas abis paper last final sem 8, ada rombongan nak p KK plak.. hope, kumpul la duit elaun praktikal awal yer... paper work in progress, spe cancel, aku lempang jab lagi.. hahahahah (".)



p/s: KK stands fOr Kota Kinabalu

p/s: best gila mandi laut.. sume tak ingat dunia..

p/s: x sabar nak naik belon

10 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

jom naik belon.. hehehe

p3perak said...

FAIZ FARISH: kamu nak jOin ke??
leh je.. sebab ni bukan under U..

kt KK byk aksesori keta.. mcm2 ada..
sesuai la utk Chomel tersyg..
[ayat pujuk rayu yg terlampau]
rugi la tak jOin..
leh cucuk bintang gk kt sana nnt...
hahahaha...

black_mel said...

40 kira ok la tu...kalau 400 mcm mner?hehe..

p3perak said...

black_mel:
pasni sure isu "Party 300" kot..
nak p KK kan.. bajet RM300 sorang...
mel nak follow x???
jOm la...

black_mel said...

hurm...bole jgk...jom...x penah smpai lg nie..
hehe...

p3perak said...

black_mel:
mel, cOnfirm ek??
jOm la..
jOm ek..
lambat lg nak p, leh kumpul duit dulu..
jOm la...
jOm la...
jOm la...

puspa said...

cessss....
bilekahhh ko wujudkan parti nih.....
pandai2 jerr ko yg molot lazerr ni erk...hua2...
aku der kt ats tu...tp aku berkecuali molot lazerrr...hik2....
wehh..kalo aku x jdik pg KK, sile lempang aku...

kk..tunggu aku maaa....

p3perak said...

puspa:
aku lempang ko dulu pas cuti midsem ni nnt..
cehh... hang kan Naib Presiden Party 40..
lg lazerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

KK tggu aku bah...

nuyu farhan said...

urmm, letih aku pk..aku rs cm x g je kot.
duit ade tp myb aku nk g mesir kot. sbb abang aku da nak balik. so aku kne g sane sblm die balik..nnti x sempat nk merendek kt sane lak..huhuu

Dak Wan® said...

Teman ingat, parti umur 40 tadi! Hehehe