BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 1, 2010

+ Bila Si Dia Hadir Memberi Senyuman +

Assalammualaikum..
Salam 1 M'sia..

Jadual Final Exam aku dah lama keluar.. tapi, masih belum mendapat kesedaran untuk men-study-kan diri.. report + slide presentation, quiz 7 and test 2.. sume ini aku kena tempuh minggu depan.. assignment individu baru siap semalam, see, hOw excellent-nya kami, kena buat tutorial 3 chapter dalam masa 1 hari.. at the same, terus study untuk quiz 7 ni..

aku: abah, penat la.. banyak assignment.. tak larat dah ni..

my abah: dah belajar kan, sabar la.. dah solat belum ni?

aku: isyak belum lagi.. pas siap keja, baru nak solat..

my abah: mintak berkat dari ALLAH SWT.. DIA je yang boleh tolong kita..

*tibatiba aku nangis*

my abah: dah la tu.. tak payah study gila2, buat yang mana mampu je.. ok?

aku: ok, abah.. *terus nangis*

aku terus sambung tulis jawapan, aku nangis sorang2 lagi.. mudah sangat aku menangis dan terus menangis..

kul 12.30 mlm*
situasi: ym

dia: kamu, npe ni? moody eh??

aku: kita penat la, kamu..

dia: cita la..

aku: kita baru lepas nangis, tensiOn la.. banyak sangat keja bila nak dekat final ni..

dia: sabar eh kamu.. kamu, handphone kamu boleh mms tak?

aku: boleh.. nape?

dia: ada la.. tunggu eh..


[siap dgn sound system lagi]

aku: ehh.. kamu nak bagi kita nangis lagi eh??

dia: tak la.. kita tak nak bagi kamu nangis lagi.. kita nak share nangis kamu, kita nak share gelak kamu.. kamu kan sahabat.. kita sentiasa dengan kamu..

aku: *terkedu*


this is my 1st time in my life.. i really appreciate it.. maybe kOrang pernah dapat lebih dari ini.. adakah ini destinasi cintaku?? wakakaka...

ok, ni jadual final exam aku..

18/4 AUDIT

20/4 COMPANY SECRETARY AND CORPORATE GOVERNANCE

22/4 ACCOUNTING INFORMATION SYSTEM

24/4 PUBLIC SECTOR ACCOUNTING

25/4 KEWANGAN ISLAM

26/ ADVANCED FINANCIAL MANAGEMENT

*see.. nO more gap.. stress ooo... nak nangis lagi*

8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck 4 exam....

rutikeben said...

GOOD LUCK~!

si[jari] telunjuk said...

Dari Nenek kepada seorang Makcik..
Makcik,
Nenek mahu berpesan,
Bahagia itu perlu dicari..

Andai diri penuh cinta,
penuh kasih,
penuh sayang,
maka mudahlah cinta kasih sayang dari insan lain.

buang amarah..
buang benci..
buang sakit hati...
cucilah hati dengan ayat-ayat Ilahi.

Makcik,
Kejayaan pasti jadi milikmu,
kerana nenek yang manis ini yakin dengan kebolehanmu...
mungkin nenek bukan insan yang terbaikk yang mampu kau gelar sahabat tapi kau harus ngerti bahawa Nenek pernah bersamamu suatu tika dulu....


=)

izni said...

gudluck 4 exam..
ganbatte..!!

Miss ... said...

dah aku lepasi segala gap2 ni lima thn yg lalu..aku yakin ko pun mampu k :)

Kyuubi_85 said...

wah! gila apa tu?? takde gap tuk tiap paper? adeh. my jadual exam pun dah kuar. gap paling cpt pun 4 hari. plg lama seminggu.

Kyuubi_85 said...

anyway, gudluck exam ye. i know you can do it! :D

p3perak said...

Faiz Farish:
thanks, faiz..

Ruti Keben:
thanks, abe..

Jari:
aku tak kan lupa jasa kO..

Izni:
thanks, izni..

Miss Biol:
haha.. tak nak smbung master ke kak??

Kyuubi_85:
aku dah gila smpai tak tau nak study dah.. thanks, bro..