BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 9, 2010

+ Model Budak Kampung Dicari +

Salam 1 M'sia...

update lagi kerana diri ini masih belum menginsafi untuk ber-study.. final ohh final.. tapi, demi menyahut cabaran Antie Jari, makanya, aku menurut nafsu untuk men-join-kan diri.. *alasan bagai*

Syarat 1: tampal banner cOntest ~ siap!


Syarat 2: pertaruhan model2 ini ~ siap

sure kOrang nak tau kan, apa yang budak2 kampung ni tengOk?? jOm layan..


sepupu aku dengan husband dia~

Syarat 3: huraikan makna gambar ~ siap!

mak: kak yOng, balik la hujung minggu ni..

aku: nape, mak?? mak rindu eh?? boleh2.. duit tiket mak sponsor la yerr..

mak: rindu la sangat, pemalas.. tak ada makna nak rindu2.. nana kawen.. balik la jenguk dia punya kenduri.. esOk kO kawen, tak ada sape nak datang..

aku: erk?? mak, kak yOng kawen esOk ke? owhh.. malam ni gak kak yOng smpai perak yerr..

mak: sape ntah nak buat kO bini.. rajin sesangat..

aku: uishh.. mak tak nak menantu ke?? carikan la 1 yerr.. nana kawen?? mudanya.. uishh.. tak best la.. tak rasa puas hidup single, kena kongkong nanti dengan laki dia.. laki dia bukan hensem pun..

mak: ehh.. nak balik tak ni??

aku: balik..

**demi sepupu aku sOrang ini, maka dengan rajinnya, aku menghadiri kenduri beliau.. majlis akad nikah awal pagi, sO, better time tu aku tidO.. aku tak tau la bape kali laki dia gemuruh tak bOleh nak lafaz akad.. hahahaha [mulut tak ada insurans].. kesimpulannya, kawen kat kampung, suasananya lagi meriah dari kawen kat hotel.. kat hOtel guna katering.. kat kampung masak kawah, masak ramai2.. rasa masakan lagi power.. tak caya?? try la kawen kat kampung..



p/s: bila la aku plak nak kawen ni?? spe nak kawen?? jangan lupa jemput.. sure aku kirim hadiah je nnt..

3 comments:

mIsH IeRA cIK irAh said...

i x sabar nak dapat first kat undangan perkahwinan dari member neyh :P

p3perak said...

Mish Iera cik irah:
u x nak ajak i join ke??
heheh..

si[jari] telunjuk said...

tq 4 joining..t aku update bout da contest..i'm still bercuti2 la..tak dapat nk aktif blogging.....epi belated bday