BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 9, 2010

+ Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com +

Salam 1 M'sia..



entry ke 3 untuk malam ni.. see.. i masih belum insaf untuk ber-study.. nak sahut cabaran FIT plak..



hadiah2 FIT membuatkan aku terliur untuk mendapatkannya.. tak caya, klik banner atas sekali, tengok sendiri hadiah.. sure tak menyesal jOin..



p/s: FIT, patuh syarat tak??

6 comments:

FITRIHADI said...

hehe ok2..dah update kat list peserta..thanks sbb join :)

Chaon Cornerz said...

gud luck.. menang2 bagitau la eh..

p3perak said...

FitriHadi:
thanks for giving the chance..

p3perak said...

Pakcik Chaon:
thanks.. jgn lupa vote eh..
heheh

Kyuubi_85 said...

weh, ko pun dah join eh? :D.. sorry aku lama x jenguk sini. aku sibuk sgt akhir2 ni. kontest brthdy ko pun aku x terjoin. huhu. anyway, bleh tak aku just wish ko, happy belated brthdy? :D weh study bgs2. dah nak exam ni. aku pun risau semacam je. test aku semua fail. aku nak slow skit dgn blog ni. k, gud lak!! :D

p3perak said...

kyuubi_85:
contest aku?? huh.. cm x buat contest je aku nih.. xde spe join, so, xde spe menang la.. hahha.. aku pun risau gak ni.. x start study pe2 lg.. aku dh lebih 24 jam tak tido.. nak siapkan assignmnt dulu, then fokus on study.. huhu.. thanks for wish.. sebab tu aku makin rajin blog, sume report aku hilang mlm td.. aku stress oo.. huhuhu.. thanks bro.. gd luck tooo..