BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 7, 2010

+ Tak Semudah Yang Disangka +

Assalamualaikum..
Salam 1 M'sia..

dicurik dr Puan Google Pregnant..

Asal on9 je, sume busy.. FYP sana la, FYP sini la.. U ni pun ada FYP, U tu pun ada FYP.. nape U aku tak ada FYP?? atau aku tak amik tau apa tu FYP.. makanya, aku suka bertanya...

aku: busy ke?

dia: aah.. FYP..

aku: apa tu?

dia: Final Year Project..

aku: senang?

dia: susah..

aku: owhh.. cam best je FYP ni.. nape la kat U aku tak ada ek benda ni..? assignment cam kacang goreng je dapat.. aku nak try la suggest kat fakulti.. biar kos aku kena buat FYP..

dia: gila apa? tak tido malam buat keja tau..

aku: alaaa.. relax la.. orang malas je banyak cakap.. hahaha..


*bermula sebuah kisah.. sebelum study week muncul..*

lecturer aku: rejected!! i gave ur group second chance to present this topic..

aku: ok, no problem.. i promise to give the best presentation next class..


*kemuncak bermula..*

laptOp buat hal..

sume presentation tergendala..

report hilang..

company profile sama dengan group lain..

*akhirnya....*

kawan2, aku baru merasai macam mana peritnya kOrang sume menyiapkan FYP.. sungguh, aku tak akan suggest U aku untuk buat FYP untuk batch aku.. serius, penat.. tak boleh tido malam..

6 comments:

Ery Farieha said...

haih
FYP sme U pn ade laa
utk dak2 final year je
alamak! da nak masuk final year.
wuuuuuuuuu

Kamarul Farhan said...

haha..boleh tahan la fyp nih...sket lagi nak giler dibuatnya...dah lame dah tak merasa nikmatnyer tido atas katil..dok tido lam lab jek...

zaza said...

cm tu la hidup as a student...
FYP tu la yg dok pening kepala...
tido xlena taw nk kasi settle..

Sharinginfoz said...

busy busy,.... nak buat macam mana kan..

Kadar Faedah Rumah 2%

Apasal 7 Tahun Baru Darjah Satu???

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck ok... Take care....

p3perak said...

Ery Farieha:
p3 x final year lg..

Kamarul Farhan:
tido atas lappy lg nyenyak.. try la..

Zaza:
huh.. serius, penat oo..

Sharinginfoz:
busy2.. hehe

Faiz Farish:
thanks, gd luck too