BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 18, 2010

+ Soalan Spot Untuk Semua Bloggers +

Apa itu KEBERANIAN?
Berani jawab test bila belum habis study

Apa itu KETABAHAN?
Tabah bila keluar dewan exam dengan muka blurr tapi still boleh gelakgelak

Apa itu KESABARAN?
Sabar bila tengah bincang jawapan ada yang tak kena

Apa itu KEKACAUAN?
Kacau je bila mood nak study datang tapi gatal nak update blOg



All the best and good luck fOr the next paper..






10 comments:

rizal jabai said...

kate2 semangat yg hikmat...gud luck!!!!

Anonymous said...

apa itu kedekanan

kite jawab sebelah budak dekan, die senyum nipis jawab..



by, ichiro.

Noryanti Binti Hj Rosli said...

sha..gud luck!! all the best k...

p3perak said...

rizal jabai:
katakata semangat nak hilang neves..
huhuh

Ichiro:
jom menuju kedekanan..

Kak Yanti:
thanks kak..

Chaon Cornerz said...

yang last tue best.. kacau tue kacau jugak.. tapi saje gedix nak update.. hahha..

p3perak said...

Chaon:
hahaha.. chaon je memahami.. x hidup je rasa kalau tak update blog.. hikhik.. p wt thesisi tuh..

ASaDa RyutaRo said...

hahaha..

gud luck exam!

semoga leh wat yg terbaik punya.. hee :P

p3perak said...

Asada Ryutaro:
thanks, cikgu..
insyALLAH..
amin..

Kyuubi_85 said...

aku paling tak boleh lari dari gangguan terakhir. tgn gatal nak hapdet belog. haha

p3perak said...

Kyuubi_85:
hoh.. nasib kita mmg sama..
nak buku ni, tp ttp buka blog dulu..
buku = blog??
hehehe..