BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 24, 2010

+ Bloggers: Be Alert !!! +

Assalammualaikum..
Salam 1 M'sia..

Memandangkan beruk aku sudah bertukar kaler BIRU untuk 2 hari tanpa jemu, setelah di beri ayam sembelihan ABE RUTIKEBEN dan ANTIE JARI, maka, aku ingin membuat teks ucapan sempena ABP-BH 2009 4 April ni.. esOk tu bday aku..[iklan Nuff jab ~ bOleh jOin contest kat atas tuh..]

Gila punya tajuk, kOnon2 ada la yang prihatin kan?? konon2 je la.. shhhhh..



tOp la sangat kO p3..?? tOp dgn skandal bersama YUN dan KYUUBI_85.. hahaha.. awards ni datang dari;
1) Diari Lelaki Ini
2) RutiKeben



nape aku dapat award ni plak?? Beautiful Blogger?? sure la aku cun.. Bak kata KYUUBI_85.. jeles weh?? tak yah jeles2, aku kasi gak kat kOrang..

1) Kak Tiha
2) Kak Yanti
3) Kak Kerak Nasi
4) Kak Ery
5) Kak HanaZaty
6) Kak Biol
7) Kak AyuDeathWish

***Black_mel: see?? i kawan dengan akak2, akak2 ni best + cun.. spOrting.. makanya; akak2 wajib la amik anugerah dari adik yerrr..****

kOrang say thanks kepada;

1) Antie Jari
2) Kyuubo_85
3) Yun

sebab 3 manusia ni cakap aku cantik, maka aku telah memilih kOrang sebagai Perempuan Tercantik SeanterO Dunia..

Award Top Blogger tu kena ikut rules dia.. [kalau tak ikut, aku tak tau jadi apa blOg ni nanti]
sO, kopi + teh je la ek**

1. Thank & link the person that gave you the award.
*siap! baca kat atas tu

2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
*Kyuubi_85
*Black_mel
*Chaon
*Kak Tiha
*Kak Kerak Nasi
*Kak Yanti
*Fae
*Nuyu
*Leya
*Kamarul Farhan
*Yun
*Kak Ery
*Kak Biol
*Silent Reader ~ versi jahat
*Silent Reader ~ versi baik

3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.
*i try my best tO inform.. as soon as possible

4.State 7 things about yourself
*sengal ~ Antie Jari cakap
*peramah ke pemarah ~ Kak Yanti cakap
*malas yang rajin ~ my mOm cakap
*kuat bebel ~ adik aku cakap
*muka tak matang ~ Kyuubi cakap
*cerewet ~ my dad cakap
*baik hati ~ aku la cakap, asyik diorang je bercakap2


huhhhh.. siap!!



p/s: kalau hargai p3perak's page, sila amik k.. nanti aku merajOk!! tak p kOmen2 dah.. blogwalking pun tak nak!! tak nak!! tak nak!!

p/s: aku nak kasi AWARD SENGAL pasni.. spe nak jOin??

12 comments:

rutikeben said...

camne tuh malas yg rajin?

wahahahahahaha

p3perak said...

RutiKeben:

rajin positif kan?? refer pada yg betul2 rajin cam antie jari..
makanya; pemalas yang terlampau..

YUN said...

macih2...

Sharinginfoz said...

apa lagi tag mengetag aktiviti yang sihat....

Jumpa Doktor Gigi

Melancong Percuma???

p3perak said...

YUN:

sama2

p3perak said...

Sharinginfoz:

terjah blOg anda sebentar lg

Fathiha Zainal said...

Wohooo.. Dpt 2 awards! Tenkiu2~ Satgi nk amek tempek kt blog. :D

p3perak said...

Fathiza Zainal:

Ohh.. thanks yer.. amik2, sabar untuk kena terjah nanti.. hehehe

Noryanti Binti Hj Rosli said...

sha...kak yanti yg sha tag2 n pass award tu akak ke? ekeke...kot2 ade kak yanti lain...nnti terperasan sndiri plakss...ahaha...

p3perak said...

Kak Yanti:

ehh.. sure la akak tu..
tak bubuh link sebab berukband suka wat hal..

amik yer akak

cik zatil said...

silent reader ciap ada
dua versi tu??

hehehe..

p3perak said...

cik zatil:

hehehe..

silent reader jahat tu dia curik gambar..

silent reader baik tu, suka kasi support..

hehehe..