BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 22, 2010

+ Hey!! Hey!! Aku Tak Percaya C.I.N.T.A +

Assalammualaikum..
Salam 1 M'sia..

Dengan ini, aku mengumumkan p3perak's page TIDAK akan diberhentikan.. aku akan meneruskan penulisan cinta yang merepek tanpa hala tujuan.. demi mereka! Demi Kyuubi_85 yang memanggil aku gila sebab nak tutup blOg ni.. demi RutiKeben, abe aku yang ter-nsem abad ini.. aku masih belum dapat memberi 5 sebab atas alasan kenapa p3perak's page harus di-delete-kan.. demi 'silent reader yang tersayang', dia tulang belakang aku kini.. bila aku sedih, dia yang cool-kan.. bila dia bOsan, dia baca blOg aku.. dalam blOg ini banyak yang tersirat, cuma kamu yang memahami... *kOnon2 ada la silent reader.. shhhhhhhh....*

1 malam aku tak tidur demi RUTIKEBEN dan KYUUBI_85 sehinggakan CIKMIN menegur kami.. aku buat puisi stOk jiwang konon2 nak delete blOg *memang pun, tapi tak jadi*... ini akhirnya yang jadi..
































migrain menyerang lagi.. doktor suspect aku imsonia.. apa tu ek?? yang tak bOleh tido tu ek?? aku pun tak tau.. 3 jenis ubat + 1 hari MC = RM 24..

ubat yang besar2 tu = ubat migrain 100mg *kuatkan ~ kritikal je sakit aku ni*

ubat kecik2 tu [warna kuning] = ubat TENANG

ubat yang panjang besar tu = ubat tahan sakit

ubat tidO = tak amik


APA MOTIF UBAT TENANG TU ERK?? SAPE2 BOLEH TOLONG JELASKAN??


P/S: jangan risau, malam ni aku tak nak tidO.. aku nak main jentik2 Puan Nuff.. tunggu je aku muncul kat umah kOrang..

p/s: sape sayang aku?? makan kan ubat2 ini untuk aku.. skandal2 aku, meh2 cni.. i syg u.. MMmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuu....

p/s: tajuk entry tiada kaitan dengan tulisan..

12 comments:

rutikeben said...

terasa fomous d cni..nama masok lam entry..wahahahhha

ubt tuh makang~

Kyuubi_85 said...

weh, ko knapa ni weh. Ada mslh ke ni smpi nak mcm tu?

sayaBerd said...

nk bunuh diri ke?
jgn weh.
berdosa.
at least sroh mmbe tikam perot dah la..
wakaka

p3perak said...

rutikeben:

Oohh.. bila nak bubuh nama adik dalam entry plak??

ubat tenang tu utk apa?? bukan jiwa kacau pun..

p3perak said...

Kyuubi_85:

weh, nape dengan aku??

aku pun tak tau mOtif doktor kasi ubat TENANG tu la..

p3perak said...

sayaBerd:

kawan2 aku tak sanggup tikam perut aku.. diOrang sayang bangat sama aku..

kO sanggup??

YUN said...

laa....cian nyer scandal ku yg sorang ni..awat jadi lagu ni...
ubat tenang tu untuk tenang kan jiwa..jiwa bercelaru tu...confius samada nak del blog atau tak...hahahha..saba...jgn pk sangat.. kena byk berehat yer....

p3perak said...

YUN:

Ooohh.. my scandal bangun di awal pagi.. macam tak percaya.. hehehe

ehh.. jiwa ai tak kacO la.. ai pun kOnpius nape dOktor kasi ai ubat tanang.. ai dah ada u kan, tak kacO la..
wakakaka...

Miss ... said...

hehe elok la x jadi delete ehe

p3perak said...

Miss Biol:

Demi mu jua, sis..

[jari] said...

aku men-google tadi, dia kata,ubat tenang tu salunya diberi pada orng yang sakit jiwa. fungsi ubat nih membolehkan minda lebih relaks and membantu anda untuk tidur...haha,aku rase,ko runsing sbb kekurangan kasih sayang la kat situ....hahahaah..relax r,aku pon bujang ag...

p3perak said...

jari:

aku dah berpunya la.. serius.. aku ckup kasih syg mak abah.. kO jeles ek??