BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 23, 2010

+ P3PERAK's 1st CONTEST UPDATED!! +

PENGUMUMAN: STICKY ENTRY!!



Assalammualaikum..
Salam 1 M'sia..

simple-karang-pOst-menang

1)followers or tak, sume bOleh jOin asalkan ada blOg sendiri

2)tak perlu nak tampal2 banner atas tu, pic tu bOleh cOpy if nak entry kOrang tu lawa, sO kOrang tak perlu bersusah payah mencari di-google

3)pOst 1 entry, puisi pendek, pasal kek, pasal birthday, apa2 yang berkaitan sempena KELAHIRAN 22 tuan punya blOg ini [puisi tu ikut suka bape ratus huruf pun, aku terima]

4)entry tak perlu SKEMA, cukup dengan unsur2 SENGAL + JIWANG seperti tuan punya blOg ini

5)pOst!! dah siap? sila tinggalkan kOmen, juri jemputan sentiasa ada tengOk penulisan kOrang, markah diberi oleh beliau seorang perempuan, nOt my mOm k!! ohh.. tunggu2!! selesaikan ini;

Saya TIDAK harus mengucapkan HAPPY BIRTHDAY kepada P3PERAK kerana ..................... (SIMPLE DAN SENGAL)

6)if kOrang rasa syarat2 ini susah, infOrm semula kat kOmen kat bawah, nOt di-shOutbox okeh!

Hadiah cuma diberikan kepada SEORANG gadis / teruna yang betul2 SENGAL + JIWANG dalam penulisan.. [lain2 hadiah akan difikirkan dan diberikan jika jumlah penyertaan bOleh meRIAKkan tuan punya blOg]

If SI TERUNA yg terpilih;
- sehelai t-shirt *kena gtau saiz*
- kad kreatif sumbangan CIK DECO
- hadiah cinta misteri sumbangan p3perak's page
- menantu keluarga SYED *if berkenan kat aku la*

If SI GADIS yg terpilih;
- sehelai baju ladies *saiz M*
- kad kreatif sumbangan CIK DECO
- hadiah kasih sayang misteri sumbangan p3perak's page
- menantu keluarga SYED *if berkenan untuk amik aku jadi akak ipar kOrang*


Due Date: on my birthday, 5th April 2010 at 11.59pm..


##hadiah saguhati akan di-update!!



sO?? mula la dari sekarang!!

34 comments:

[jari] said...

menarik2...akan dijoin nanti

Fathiha Zainal said...

Wow! Nk buat contest?? ;) Menarik2!

Sharinginfoz said...

macam ok aja.. join jangan tak join manalah tahu kot2 tersangkut nanti...

Bayar Kad Kredit 5%

Keropok Terengganu

Sharinginfoz said...
This comment has been removed by the author.
p3perak said...

Jari:

jOin..

nanti update hadiah..

p3perak said...

Fathiha Zainal:

hadiah tak menarik kak..

huhuhu...

ada idea?

p3perak said...

Sharinginfoz:

selamat try brO..

amiin...

p3perak said...

??:

npe delete-nya??

aku tak suka no ganjil

YUN said...

nak join gak....

p3perak said...

yun:

dah add i ke??

kasi i no u..

ada hal sikit..

hehe...

black_mel said...

ssh gak syarat2 tu...xpe..ader masa leh blackmel join....

p3perak said...

black_mel:

susah??

ok.. i'll be waiting

kyuubi_85 said...

weh, ada kontest la pla. nanti kalo aku ada masa aku karang puisi terbaik tuk ko ka.. hehe. sebok skit skrg ni.. :D

Anyway, selamat hari lahir!! 22 thn. Aku wish awl2 kot kang aku takd emasa nak online.. :D

[jari] said...

Nama: bUkan JEJARi basikal
No henpon: 019-5086709123
Tajuk:
Antara kekasih dan KEKASIH

Kekasihku,
hari ini aku mengadu pada sang KEKASIH-pencipta kau dan aku.Aku ingin menjadi kekasihmu yang patuh pada sang KEKASIH.Aku mohon pada sang KEKASIH agar ditautkan hatiku dan hatimu agar kita bisa jadi sepasang kekasih yang diredhai sang KEKASIH.


Kekasihku sayang,
Aku ingin menjadi sandaran hatimu.Menenangkan dikau tatkala kau kecewa-terluka tapi aku tidak mahu kau lupa pada sang KEKASIH kerana aku terlalu kasih pada sang KEKASIH.Aku mahu kau menjadi kekasihku yang hebat tanpa melupakan sang KEKASIH.


Wahai kekasihku,
Aku kekasihmu yang akan berdoa saban waktu agar sang KEKASIH memudahkan perjalanan hidupku dan hidupmu.Aku kekasihmu tapi aku tak mampu membahagiakanmu setiap waktu lalu aku mohon pada sang KEKASIH agar kekasihku bahagia dan dilimpahi cinta sang KEKASIH.


Kekasihku,
Aku tidak mahu kau jadi kekasih yang lemah. Janganlah kita tunduk pada hawa nafsu. Aku mahu jadi kekasih yang bernilai di mata kekasihku agar diredhai sang KEKASIH.Aku menyayangimu duhai kekasihku!


Wahai Kekasih,
Aku kekasihmu yang terlalu daif.Apa yang ada padaku adalah hakmilik sang KEKASIH.Aku ingin jadi kekasihmu yang tahu erti syukur dan aku juga mahu kekasihku selalu bersyukur.

~~~Saya TIDAK harus mengucapkan HAPPY BIRTHDAY kepada P3PERAK kerana ..
Beliau bukanlah budak lagi budak kecik yang suka bertocang dua ala-ala ekor kuda di zoo negara yang jakun menyambut birtday sambil terkinja-kinja meniup lilin sebanyak 2 batang,masih relevankah andai p3perak terkinja-kinja sambil meniup 22 batang lilin??

hahaha....
~~testing2...

rutikeben said...

perghhhhhhhh

kalu ambek lirik lagu leh tak?hahahha

[jari] said...

silap2...nak betulkan tang sajak tuh...sajak kat ats tuh cancel ye.

tajuk: Selamat Ulangtahun Sayang.

sayangku,
masih ingatkah kau pada SEMALAM..
SEMALAM di hari ulangtahunmu sayang,
kita berkejaran di tepi pantai,
Menyemakkan unggun cinta yang membara,
tatkala malam menjelma,
aku membisikkan kata cinta,
kata sayang.

HARI INI di hari ulangtahunmu sayang,
tiada lagi ungkapan rindu,
tiada lagi dakapan sayang buatmu,
kerana aku telah pergi...
menghadap KEKASIH sejati...

p3perak said...

Kyuubi_85:

kO wajib buat.. kalau kO tak jOin, aku tak nak p sabah.. cancel date sama kO bah..

*merajOk*

p3perak said...

jari:

best2 kekasihku..

weh, berbelit2 lidah aku baca..

p3perak said...

rutikeben:

minta izin sama jari..

p3perak said...

jari:

latest puisi tu penuhi syarat..
weh, kO nak p mane??

[jari] said...

heh,
aku nk g jumpe lampard jap...

p3perak said...

jari:

torres!!

[jari] said...

rindu gak kat torress...rindu ms die senyum ms last time jumpe....dia cakap aku cantik.....

(haha,saje wat ayat keji kat sini)

p3perak said...

jari:

bukan keji weh!! ayat jeles weh!!

stress jiwa sengal aku..

[jari] said...

pembetulan:
dia tny camni:
"nek nak g mana pakai baju cantik2 nih?"

ko taw aku pakai baju ape?
aku pakai baju kurung kaler ijau lumut berbunga coklat & bertudung coklat.tudung tuh aku pin bawah je....haaaa,aku nk suami aku nnti camtuh la....aku pakai biasa-biasa pon dia kata aku cantik....sori wey lau aku terjatuh hati ngan torres..=)

p3perak said...

eley.. terguris wehh..

kO bersama tOrres, aku ada teh TEH CINA..
kawen serentak nanti..

wakaka

si[jari] telunjuk said...

haha,
aku bg ko kawen dulu..
hahaha

p3perak said...

jari:

aku tak baligh lagi la weh!

Kyuubi_85 said...

haha. 5 april kan? aku buat nanti. :D
lma lg

p3perak said...

Kyuubi_85:

sebab kO tak jiwang.. maka aku tukar tajuk sengal.. ok, brO??

Kamarul Farhan said...

cam best jek..nak joint gak..!!!

p3perak said...

Kamarul Farhan:

jOin je.. bOleh..

nO hal la

cik zatil said...

comelnya kontest neh..
hehehe..kreatif!

p3perak said...

cik zatil:

hehe.. tq.. nak mencari calOn sama.. setuju tak hdiah2 dia tu..

hikhik..

>>gurau2 je tu..