BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 15, 2010

+ PENYAMARAN +

Assalammualaikum..
Salam 1 Malaysia..

beruk masih terpelihara dengan baik, maka aku mengupdate lagi untuk tarikh hari ini.. sedang aku study untuk paper esOk, tiba2 je tangan rasa menggatal.. gatal sangat sampai aku jumpa ubat yang terbaik, yakni ubat sapu blogwalking keluaran blogspot.. nak try?? rOger sama gua..

jauh gila aku berjalan, kira-kira 1221 langkah untuk bertemu Mr. Jordan.. penat weii.. jumpa Wonderpet tengah menjamah Kerak Nasi di sempadan Siam.. masih meneruskan perjalanan, singgah sebentar sebab menghadiri perkahwinan Faiz Farish dan isterinya.. akhirnya langkah terus di atur even jalan tersebut penuh dengan Lumut.. Cik Deco kata tak pe, itu sume seni dalam hidup.. semakin aku berjalan rasa nak mati, penat!! AyuDeathWish pun suruh aku banyak2 bersabar, kalau migrain datang lagi time on da way ni, tidO je tepi jalan.. Ohh.. aku semakin Biol dan bermuka Toye untuk teruskan lagi.. akhirnya, aku tiba di destinasi.. berhenti.. stOp!!!!!!!!

PU3PERAK ~ Blog YB DR WAN NORASHIKIN WAN NOORDIN, Ahli Majlis Kerja Tertinggi UMNO Malaysia, Bendahari Pergerakan Puteri UMNO Malaysia & Ketua Puteri UMNO Bahagian Pasir Salak merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Perak N.49 BN-Kampong Gajah...

salah landing la.. patutnya aku stOp kat Perhentian Bus si Chaon ni.. apakah??


Kawan2, perlukah aku tukar identiti untuk terus pOpular seperti anda?? hahaha... *tak ada istilah samar menyamar atau penyamaran atau kesamaran*



p/s: PU3PERAK adalah BUKAN P3PERAK

p/s: aku adalah aku, P3PERAK

p/s: 1221 steps, Kerak Nasi, Chaon, Wonderpet, Mr. Jordan, AyuDeathWish, Lumut, Cik Biol, Faiz Farish ~ aku pinjam nama kOrang..



*bila buka buku, ngantOk mata.. sekarang segar, mau study semula*

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wah, nama saya? tp tu majlis dlm mimpi jew... bkn betul pon. Larila peminat saya nanti....

p3perak said...

FAIZ FARISH:

hahaha.. dah x leh ngOrat lg..