BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 22, 2010

+ Abang Sugar Daddy +




Aku sedih tengok Shahir jadi Juara AF 8
Walaupun aku termasuk antara manusia yang menyumbang duit kepada maxis
Untuk salurkan biasiswa kepada Shahir selama dalam akademi
Kebahagian Dalam Perpisahan
Aku rasa Shahir nyanyikan lagu itu untuk aku
Malam tadi tepat pukul 12.12 pagi
Bukan Shahir sms aku, tapi orang lain
Dia cakap dia dah ada "si dia"
2 tahun aku jaga hati aku dari dinodai cinta lain kerana dia
Ok, titik. Jangan tanya pasal ini..

Malam ini aku rasa semua itu berbaloi
Abg Sugar Daddy aku nak kasi topup RM 30
Siap nak buatkan header untuk aku
Sangat teruja rasa walaupun ada perli-an di situ
Kerana aku buta adobe untuk men-design-kan rumah sendiri
Award itu pun sugar daddy aku kasi sebab aku skandal dia yang paling kelaqO
Tau, korang jeles kan?
Try la goda abg sugar daddy aku, kot2 pasni dapat kereta sebijik cam Shahir
Boleh aku tumpang..


Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi

Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:


Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum

Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata

Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan

Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

(ulang chorus)


Kebahagiaan.. dalam perpisahan..

Bukan Abg Sugar Daddy




5 comments:

Miss ... said...

tajuk lagu ni...iskk kan kan huhu

Citarasawan said...
This comment has been removed by the author.
Nuraisyyah said...

hehek..aisya pon ske shahir..tp xsgke sgguh die menang..pe2 pon..mlam td memg rezeki die..:)

Frodo Baggins said...

wa ske stacy
sekian


>>___<<


wakakakkakakaka
wa syak shahir gay.

larixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx .. hahaha

p3perak said...

Miss....:

aah, tajuk lagu ini... iskk.. kann? kann??


Aisya:

p3 sedih sbb pasni dia dah femes la.. hehehehe..


Frodo Baggins:

shahir 1 team dgn korang dah ke???