BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 4, 2010

+ Langgar Lari +

Bosan asyik tengok mak masak

Tapi aku tak pandai pandai pun lagi

Aku nekad nak stop belajar masak

Nak guna servis akak akak dari Indonesia

Bosan.Jemu.Boring.

Pagi tadi aku keluar menghilangkan tension

Rasa gian nak bawa motor

Landing baik punyer tak yah cakap la

Semua selekoh aku potong

Damnn.. sengal punya kereta

Tibatiba potong jalan aku

Masih sempat brek

Seterusnya sesedap sesuka hati stOp tanpa bagi signal

Senget punya driver macam tak ambil lesen

Tak masuk kelas 8 jam sebelum dapat L

Macam tak ambil test JPJ je

Sure fail time parking dengan bukit

Mesti main rasuah dengan akak JPJ cun tu

Dushhhhhhhhhh.. aku tak sempat nak buat urgent brek

Habis sisi kanan si tuan punya kereta citra itu aku ter-langgar

Cermin sisi kena redah

Aku terkaku

Bukan salah aku

Dengan selamba kaki aku tak boleh tekan gear

Terkejut!

Aku stop depan kereta manusia tu

Dia pun senyap

Tak keluar kereta pula nak belasah

Means, terbukti dia yang bersalah

Bila tersedar aku yang tak bersalah

Aku terus memecut

Meninggalkan lokasi perlanggaran

Dalam hati berdebar tahap dewa

"Mampus kalau dia cam plat no...."




*sila dapatkan lesen dari sekolah memandu yang diiktiraf oleh sirim...







28 comments:

si[jari] telunjuk said...

woooo..aku de full clean driving license wo...ta de rasuah2..

((uhuk2..rindu gak nak jalan2 nek motor kat teluk....))

si[jari] telunjuk said...

nombor 1...tulih lagi r....hayukkkk...

zaza said...

humm.. kesian..
tp bgus jugak dlm keadaan mcm tu langgar lari... hahaha

sbb tu salah kreta tu sape suh samseng sngt.. samseng kena lawan ngan samseng balik.. weeehhhhaaa...

dia xcam punyeeee...

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha...

ko langgar lari!!!

tetap ko gak yang langgar walaupun salah dia..

senang je dia nk salahkan ko klu xde org nampak tu. hahahaha..

chalo betey!!

Haneem said...

HAHAH. lawak btl macam comel je even tajuk macam gempakk. :)

ehh, saya punya lesen halal ye even bawak kereta macam haram. HAHAHA!

Berd said...

laa takde lesen lagi ke?

kau ni bawah umur ke atas umur?

p3perak said...

jari: bila mau merempit kat teluk??

p3perak said...

jari:

no 1 xde hadiah.. last komen dapat hadiah.. serius ni.. try lagi k..

p3perak said...

zaza:

sis, my dad pesan, kalau org tu buat gila, kita 10 kali boleh buat gila dgn dia..

ye! sokong! spe samseng, kita balas balik kan..

sure ke dia x cam?? huh.. debar la kak..

p3perak said...

asada ryutaro:

kau memang dengki dengan aku kan?? sebab tu aku nak ikut kau lari p mesir..

hahaha..

p3perak said...

Haneem:

mmg comey, bertajuk gempak.. tapi, hati berdegup kencang..

sis, kena saman x nnt??

huhu...

p3perak said...

Berd:

la... dah ada lesen la, motor kereta.. tapi, motor je berani rempit.. kereta gubra byk, x berani nak drive..

atas umur la..

hehehe..

captain88 said...

waa.. baik punya cilok...

Chaon Cornerz said...

bile lak sirim keluarkan lesen kete..? ishk2..

p3perak said...

captain88:

waa.. hobi..

hehehe..

p3perak said...

chaon cornerz:

eh, bukan yerr?? p3 buta seni la..

hehehe..

::FAIZ FARISH:: said...

blog ini juga dibaca oleh abg2 JPJ ye, harap maklum... abg Polis juga baca....

zOuL_iMMe said...

giler brutal..lari camtu jek..haha
nasib baik xkena tembak..-.-'

p3perak said...

Faiz Farish:

setakat ni pramugara AirAsia je yang baca..

hehehehe..

p3perak said...

zoul_mie:

nasib lari, kalau lepak lagi, kena kaki dah kot.. hehehe...

bro, npe x leh jerit kat shoutbox anda?? my id kena banned.. huhuhu

rizal jabai said...

pasnih bawak kereta kebal,komfem sume takot..hehe

p3perak said...

rizal jabai:

Mr. Nuff kasi vios je.. mana nak curik kereta kebal?? hehehe..

naik lembu tu boleh?? hehehe..

Miss ... said...

seb bek dia x mintak bayo pape kan hehe

p3perak said...

Miss....

hehe.. x sempat kak, p3 dh larikkk...
hehehe..

eyriqazz said...

saya pernah dilanggar dan kereta itu lari..hasilnya...kaki adik saya masuk besi dan jari tgn saya patah...

P/s : Jika ada kelapangan,dijemput sertai contest hadiah birthday buat puteri tersayang

p3perak said...

Eyriqazz:

hai cikgu.. keadaan yang tak disengajakan.. huhuhu..

insyALLAH.. ada masa, p3 jOin yerr..

Alynn Notnot said...

nasib baik la lu selamat. ;)

p3perak said...

Alynn Notnot..

alhmdulillah, tangan terseliuh gak.. huhu