BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 10, 2010

+ Penawar Seluar Dalam Wanita +

seluar dalam ini di curi dari akak google


Pendedahan eksklusif bagaimana seluar dalam wanita berfungsi

Seluar dalam wanita ini adalah penawar yang paling mujarab

Semua bomoh masih belum dapat kenalpasti kandungan penawarnya

Apa yang pasti, teknologi telah membuktikan

Seluar dalam wanita adalah penawar kepada semua jenis sakit manusia

Dendam, iri hati, dengki, peminangan di tolak

Wahai kaum wanita, janganlah sidai seluar dalam di luar rumah!!

Eeii.. sungguh tak senonoh mempamerkan sesuatu yang dianggap personal-kan

Ok, alasan diterima kalau jemur dalam rumah or dalam bilik nanti tak kering

Apa guna ada kipas? jemur la bawah kipas, itu pun kalau terdesak sangat sampai nak guna seluar dalam yang sama

Lagi takut kalau kita punya darah haid tak kering2 sampai kita mati

Pilih antara dua?

Contoh dalam kes yang aku dengar 3 hari lepas

Ada seorang lelaki ini minat gila kat seorang perempuan

Dia curi seluar dalam perempuan tu

Sampai ke akhir hayat perempuan itu, darah haid tak berhenti

Bayangkalah kalau darah keluar non-stop

Paling lama boleh tahan hidup berapa tahun?

Mak kita yang nak lahirkan kita pun bertarung nyawa, tengok la berapa banyak darah yang keluar kalau yang melahirkan secara normal

Ini kan pula darah haid tu keluar free free je

Punca cuma seluar dalam si perempuan itu kena curi

Then, si lelaki guna bomoh yang handal untuk sorokkan dalam mata air

Nak balas dendam sebab cinta lelaki tu di tolak dan supaya semua lelaki lain tidak akan dapat memiliki cinta perempuan itu

Untuk selamatkan si perempuan itu, hanya dengan 1 cara

Dapatkan kembali seluar dalam si perempuan

Mata air?? Gila apa..

Semua sungai ada mata air

So, berapa banyak sungai yang ada kat Malaysia ni?

Aku tak sure la pula kalau perempuan curi boxer lelaki, lelaki tu jadi apa pula nanti kan

So, mencegah lebih baik dari tak boleh ubat langsung

Dendam dengan manusia jangan dicari, musnah binasa diri sendiri...





benda2 cmne tak seharusnya dipercayai, tetapi kita kena ingat, makhluk halus itu sentiasa wujud.. mereka juga hamba ALLAH.. mereka juga la yang menyesatkan akidah umat Islam..



32 comments:

merahitujambu said...

cm ngeri je..tapi sy duk umah ats..(apartment)sidai dalam umah..alhamdulilah...

time ksh info di atas

Chaon Cornerz said...

erkk.. zaman sekarang pun ade lagi.. maafla yea.. terbaca.. hahha.. sebagai informasi..

Miss ... said...

isk2 sanggup buat pompuan tu camtu..kata cinta..kunun jelah tu hmmm

Jimie said...

bahaya tul gmbr...blh menggoncangkan iman nih...huhuu

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

eerrkk,,,,,naseb bek aku x penah wat mcam tu,,

takde keje tibai spender,,,,,

bukannya boleh pkai,,

kakaka...

anyway..bagus entry kali ni,,,mengajar kepada wanita2 d luar sana,,,,owwyeeaahh...

persoalan,,,

kalo perempuan tu pakai boxer camne lak??
heee,,,,,,,,,,

p3perak said...

merahitujambu:

kisah benar kak, sume tu berani share..

p3perak said...

Chaon Cornez:

hahaha.. ter-baca?? bgOs2!!

p3perak said...

Miss.....

Sakit ati punya pasal la, kak.. hehehe... cinta tak ikhlas

p3perak said...

Jimie:

salahkan akak google.. dia yg kasi pic tu.. hehehe..

p3perak said...

lokmanHakimKamarudin:

menjawab persoalan lok..

ada ke pmpuan boxer??

belalang hijau said...

pernah dgr kes mcm tue...
ops, termasuk campur plak hal personal wanita...
kuikuikui...

Berd said...

weh kau. lucah!

aku suka aku suka.

kehkehkeh. ceh!

zOuL_iMMe said...

kalau seluar dalam lelaki diletak dalam mata air apelah yg berlaku ea..hmmm..hahaha
bkn pe,takot..kih3

p3perak said...

Berd:

kau sifu aku..
aku pun suka..

weh Mr. Jordan, mana entry baru kau?

p3perak said...

zoul_imme:

lelaki pakai boxer kan?? hehehe...

ntah la, x sure pula kalau kes tu.. huhu..

p3perak said...

belalang hijau:

sharing is caring..

Opps.. bisa ja membaca.. silakan..

captain88 said...

pakai sepender pakai-bakar... lepas pakai pastu bakar... xde la org nk rembat..

p3perak said...

captain88:

kamu nak sponsor ke?? hehehe..

Kyuubi_85 said...

wah, sampai mcm tu sekali? aduhai manunsia...

p3perak said...

Kyuubi_85:

normal la tu, manusia tak pernah puas kan dengan apa yang ada..

nanad said...

gilerr seramm .. hu .. thanks for the info :)

p3perak said...

nanad:

mmg seram.. sharing is caring... it's ok, sis..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

nanti aku nak pesan kat mak aku..
thanks..

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

captain88-bro wa setuju ngan lu,,,kakakaka,,,,

da pakai bakar,,,xpun letak ubat gatal da tu sidai kat luar,,

sapa pegang setahun gatal2,,,,

black_mel said...

kalau curi boxer x jadi apa2 kot...haha..

Kyuubi_85 said...

weh ko kena tag kat sini :D

http://kyuubi85.blogspot.com/2010/05/rehat-sambil-jawab-tag.html

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

Silat Lawat Ke Blog Saya

Untuk Menerima Anugerah Dari Saya,,

Sila2

fndrocka said...

ok.ok.dah tak sidai kat luar dah.

nuriz said...

tokwan sis dulu tak bagi sidai kat luar , takut orang amik wat ubat huhu

ZouL said...

haha..tu kalau yg ade seluar dalam..klu pompuan tu tak de suar dalam??
haha

Ayie89 said...

agak2 si pencuri tu nak buat teman je kot...orang tak dapat,dapat seluar dalam pun jadi kot...

Anonymous said...

Sbnrnya brgntng atas kita juga suar dlm ni prsonel pd msg2 jg baek2 dn ada jga yg jns x sk pkai suar dlm..